Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Minunile din ”Frumoasa” prin obiectivul fotografilor de la „Alba sub Lumini de Oscar”. Cele mai inedite lucrări premiate de profesioniști din domeniu

Publicat

frumoasa Minunile de care este înconjurat situl de la Frumoasa, din zona Munților Şureanu au fost imortalizate și de lentila fotografilor de la Festivalul „Alba sub Lumini de Oscar”. Cele mai inedite frumuseți imortalizate au fost și preminate în cadrul concursului, iar acum au gost postate și pe site-ul www.naturafrumoasa.ro, pagina de prezentare a sitului Fumoasa. Mădălin Ciortean, Andrei Bregar, Ania Ciolacu, Valentin Besa, Ștefan Andronache, Iulian Aștilean, Bianca Streza, Călin Cosmin Raul, Cătălin Emerich, Cezara Tudosa, Radu Chindriș, Sorana Chiru, Monica Emilia Chirilă, Victor Liviu Chirilă, Corneliu Petrescu și Mihai Dascăl sunt fotografii amatori și profesioniști care au realizat aceste lucrări.

Fotografii spectaculoase au fost postate pe siteul www.natura frumoasa.ro, la secțiunea „Galerie” reprezentând peisaje din zona Munților Șureanu – Valea Frumoasei, una dintre cele mai frumoase din Transilvania.

Fotografiile reprezintă lucrări ale unor fotografi amatori și profesioniști, participanți la Festivalul „Alba sub Lumini de Oscar”,  un eveniment dedicat pasionaților acestui domenu, icare a avut loc în această vară.

Fotografiile postate pe pagina de prezentare a Sitului Natura 2000 Frumoasa au fost premiate de un juriu din care au făcut parte Marek Czarnecki, multiplu câştigător al „British Professional Photography Award” (echivalentul Oscarului pentru fotografie), Cătălin Săvulescu, Vlad Eftenie, câştigătorul de anul acesta al Sony World Photography, Cosmin Someşan şi Cătălin Rudolf.

Mai jos aveți ocazia să vedeți minunile din „Frumoasa” surprinse de lentila unor fotografi amatori și profesioniști în cadrul Festivalului „Alba sub Lumini de Oscar”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax