Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Modernizări de străzi la Alba Iulia. S-a terminat asfaltarea pe strada Costache Negruzzi din cartierul Meridian. Situaţia din alte zone ale oraşului

Publicat

asfaltare straziPrimarul Mircea Hava a anunţat că s-a terminat asfaltarea pe strada Costache Negruzzi din cartierul Meridian. Reamintim că în primăvară primăria a semnat contract de peste 600.000 de lei pentru modernizarea străzilor din această zonă a oraşului Alba Iulia.

“Astăzi se scrie ultimul capitol din povestea lungă și zbuciumată a străzilor din Meridian. Nu sunt doar bucuros, ci și ușurat de sentimentul de neputință pe care l-am resimțit mult timp. E stratul final de asfalt pe Costache Negruzzi, mai urmează marcajele și… drum bun spre și de acasă”, a scris primarul Mircea Hava, vineri, pe Facebook.

De modernizarea străzilor în cartierul Meridian se ocupă Elis Pavaje SRL, care a câştigat licitaţia şi a semnat contract în martie cu primăria, în valoare de 634.237, 39 lei. Lucrările presupun amenajarea tramei stradale și a trotuarelor în sistem de dalaj, cu precizarea că execuția parțială a străzii Costache Negruzzi s-a realizat prin covor asfaltic și trotuare dalate.

Tot în martie, primăria a semnat contract de 1.568.083,81 lei cu Florea Grup pentru modernizări de străzi în zona Dealul Furcilor: Izvorului, Nicolae Labiş, Barbu Catargiu.

Potrivit edilului, se lucrează şi pe o stradă cuprinsă în „pachetul Izvorului”.

“Din păcate, încă avem 22 de proprietari care nu ajuns la un numitor comun cu propriile lor așteptări. Primăria nu vrea strada pe post de trofeu, ci doar pentru confortul lor. Când se vor mobiliza și convinge unii pe alții vom intra și cu Izvorului în lucru. Contractul ne permite, dar vremea, în curând, nu”, a precizat primarul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax