Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Modernizări finalizate pe DJ 107, sectorul Berghin – Colibi – Secăşel. CJ Alba a recepţionat lucrările în valoare de peste 3 milioane lei

Publicat

drum asfaltatConsiliul Judeţean Alba a recepţionat joi lucrările finalizate de asfaltare a tronsonului DJ 107 Berghin – Colibi – Secăşel. Investiţia pentru modernizarea acestui tronson a fost în valoare de 3,2 milioane lei.

“Astăzi am recepţionat ultima parte din DJ 107, care nu era asfaltată. O lucrare executată de constructor la comanda CJ Alba, care începe la ieşire din Berghin, tranzitează satul Colibi şi ajunge la intrare în Secăşel. Valoarea totală a investiţiei este de 32 de miliarde de lei vechi, adică mai puţin de 5 miliarde de lei/km. Este o lucrare de calitate la un preţ bun, mai ales că în judeţele învecinate se lucrează un km de drum cu circa 6 miliarde de lei vechi! Asfaltarea drumului s-a făcut din bugetul propriu al CJ Alba şi a cuprins inclusiv accesele la proprietatile sătenilor din Colibi! Să fie într-un ceas bun!”, a transmis vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman.

Lucrarea a făcut parte din obiectivul “Modernizare drum județean DJ 107: Alba Iulia – Teleac – Hăpria – Straja – Berghin – Colibi – Secășel – Cergăul Mare – Veza – Blaj – Sîncel – Lunca Tîrnavei – Șona – Jidvei – Sîntămărie – Cetatea de Baltă – limita judeţului Mureș”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. popescu

    vineri, 11.11.2016 at 16:57

    Slaba calitateaa drumului. Foarte multe denivelari

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax