Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Moş Crăciun a venit cu daruri pentru copiii din aşezămintele sociale din Războieni şi Silivaş

Publicat

20141218_172536 (2)Moş Crăciun a venit în aceste zile încărcat de daruri şi pentru copiii ocrotiţi în aşezămintele sociale din Războieni şi Silivaş, centre care funcţionează în cadrul reţelei sociale a Arhiepiscopiei Ortodoxe a Alba Iuliei.

Copiii din cadrul centrelor de zi „Sfânta Filofteia” din Silivaş şi „Sfântul Serafim de Sarov” din Războieni au scris fiecare scrisori moşului, iar acesta şi-a trimis ajutoarele încărcate cu daruri. Mai mulţi oameni de bine din Timişoara, fii duhovniceşti ai părintelui Vladimir Beregoi, coordonator celor două aşezăminte sociale din Silivaş şi Războieni, au primit scrisorile moşului şi în funcţie de fiecare dorinţă a copiilor au pregătit pachete cu daruri.

„Anul acesta Moşul a fost extrem de darnic pentru copiii ocrotiţi în aşezămintele noastre şi am rămas impresionaţi de faptul că fiecare a primit exact ceea ce şi-a dorit şi a scris în scrisoare. Le mulţumim acestor oameni cu suflet mare din Timişoara care au adus o bucurie fără margini copiilor şi au făcut posibil ca, de Crăciun, dorinţele lor să fie îndeplinite. Ne rugăm pentru sănătatea lor şi suntem sigur că Domnul le va răsplăti fapta lor cea bună. Mulţumim pe aceasta cale tuturor binefăcătorilor care în acest an ne-au fost alături şi au sprijinit activitatea noastră filantropică dorindu-le sărbători fericite!” a spus părintele Vladimir Beregoi, coordonatorul celor două centre sociale.

La rândul lor copiii au mulţumit pentru darurile primite  prin colinde şi o frumoasă scenetă cu temă biblică. De asemenea, daruri constând în alimente au primit cu această ocazie şi persoanele vârstnice din cele două localităţi, persoane care primesc servicii în cadrul reţelei de îngrijire la domiciliu.

Centrul de zi „Sfânta Filofteia” din Silivaş funcţionează din anul 2004, iar Centrul de zi „Sfântul Serafim de Sarov” din Războieni a fost deschis în 2011. Ambele centre oferă servicii unui număr de 25 de copii şi funcţionează într-un parteneriat între Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba şi consiliile locale din Hopârta, respectiv Ocna Mureş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax