Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Municipiul Blaj s-a pregătit de sărbătoare. Mii de lumini, Moș Crăciun și un urs polar colorează parcul orașului

Publicat

blaj Atmosfera de sărbătoare se simte deja în casele oamenilor și pe străzile fiecărui oraș. Blajul nu face excepție și, pentru a întâmpina așa cum se cuvine Crăciunul, s-a îmbrăcat în straie luminate. Anul acesta administrația locală a alocat suma de 35.000 de euro pentru iluminatul festiv, care, potrivit reprezentanților primăriei, este același ca și anul trecut.

 

Mii de lumini și decorațiuni festive au acaparat fiecare colț al orașului Blaj. Aproape fiecare copac din fața primăriei este luminat în totalitate, Moș Crăciun și un urs uriaș și-au făcut apariția în parcul orașului, iar pe lângă ei a fost amplasat și bradul de crăciun. De asemenea Catedrala Sfânta Treime și Primăria orașului au primit și ele o nouă față care să le pregătească pentru primirea colindătorilor din Ajunul Crăciunului.

(P)  Caciuli, manusi și fulare, geci și jachete, bocanci și ghete pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii de la 900 branduri : Nike, Adidas, Puma, Salomon, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Under Armour,  Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Pentru a intrat cu adevărat în atmosfera sărbătorilor, administrația locală a pregătit și un spectacol de colinde, „O, ce veste minunată!,  care va avea loc în weekendul 12-13 decembrie la Centrul Cultural „Iacob Mureșanu” din Blaj.

Vor încânta cu mici momente Grupurile de colindători ale Cercurilor Astra, Corul Facultății de Teologie Greco-Catolică sau Corul Protopopiatului Ortodox din Blaj.

Pentru decorațiunile festive de anul acesta CL Blaj a alocat suma de 35.000 de euro.

 

FOTO: Luci Craiu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax