Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Nicu Bendea și Iancu de la „Comedica” au făcut show în „Pub 13”. Albaiulienii au început week-endul cu zâmbetul pe buze

Publicat

Nicu Bendea și Iancu de la „Comedica” au descrețit frunțile albaiulienilor. Aproximativ 100 de oameni de toate vârstele au ales să-și înceapă week-endul într-un mod special, participând, vineri seara, la spectacolul de stand-up comedy organizat de blogger-ul Makavelis.com.

Prețul biletului a fost de 10 lei,  sumă modică pentru două ore de comedie. Chiar dacă nu toate glumele au fost decente, cunoscătorii de stand-up comedy s-au distrat pe cinste.

Dacă Iancu de la „Comedica” a avut în repertoriu glume cu tentă sexuală, Nicu Bendea, originar din Sohodol, a făcut o serie de glume legate și de locul natal sau de județul Alba. Una dintre cele mai gustate glume a fost vizavi de arma de la Cugir cu care s-a făcut atentatul asupra președintelui Americii, Barack Obama. ”Eu din câte știu cei de la Cugir, când ansamblează armele, rezultatul final e mașina de spălat Doina. Dacă vrei să faci un atentat ai nevoie de ceva mai serios”, a spus comediantul.

Seara a fost una reușită, asta pentru că  atât Nicu Bendea, cât și Iancu de la „Comedica” au oferit participanților două  reprezentații aparte, stârnind hohote de râs.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax