Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Noul Duster va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt, cu un design exterior nou. Vezi cum arată!

Publicat

dacia-noul-duster1.jpg.ximg.l_12_m.smart Noul Duster va fi prezentat pe 12 septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt. SUV-ul de la Dacia vine cu un design exterior complet nou, se arată într-un comunicat al companiei. Cea de-a doua generație a SUV-ului Dacia Duster a fost dezvaluită în primele fotografii oficiale, lansarea pe piața fiind programată pentru începutul anului 2018. Dacia a vândut peste un milion de Duster din prima generație, șapte ani,  ceea ce face ca acest model să fie cel mai bine vândut autoturism Dacia din toate timpurile.

Culoarea oficială de prezentare este nouă și se numește Orange Atacama. ”Dacia face un pas major în procesul de înnoire a gamei sale, odată cu prezentarea noului Duster, un SUV cu design modern şi atrăgător. Începută în 2010, povestea de succes a celui mai vândut model Dacia continuă cu un nou capitol. Liniile inspirate ale designului exterior evocă robusteţe şi siguranţă, trăsături specifice unui adevărat SUV, pregătit să abordeze cele mai dificile trasee off-road”, se precizează în comunicatul citat.

”Stil și eleganță, acestea sunt cuvintele care definesc Noul Duster. În partea frontală vei observa calandrul specific, încadrat de blocuri optice ample şi scutul de protecţie care subliniază atitudinea de off-roader veritabil” se arată în prezentarea realizată pentru salonul auto de la Frankfurt.

duster nou

sursa: www.dacia.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax