Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Numărul 29 al revistei Scena.ro, lansat la Festivalul Internațional de Teatru „Povești” de la Alba Iulia

Publicat

IMG_0096 La Alba Iulia, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru, a fost lansat, sâmbătă dimineața, numărul 29 al revistei Scena.ro. La eveniment a fost prezentă și Cristina Modreanu, critic de teatru și fondator al acestei reviste.
Mai sunt doar două zile de festival la Alba Iulia, iar în penultima dimineață de „cafea cu tâlc” a fost prezentă Cristina Modreanu, care a venit cu numărul 29 al revistei Scena.ro.

Revista de artele spectacolului Scena.ro este prima publicație românească ce-și propune să extindă analiza fenomenului spectacologic de la teatru înspre toate formele de expresie derivate sau înrudite cu acesta – dans, teatru-dans, operă, multimedia, instalații, teatru experimental, ținând cont de noile tendințe de pe scena românească și informând, în același timp, despre ceea ce se întâmplă pe scena lumii.

IMG_0118 Prin eseuri, interviuri, cronici, dezbateri, Scena.ro menține legătura cu scena internațională și pune în lumină evenimentele creative, inovatoare de pe scena românească. Nu în ultimul rând, Scena.ro se constituie într-o platformă de dezbatere a temelor fierbinți din cultura spectacologică românească și într-un instrument de promovare a teatrului românesc în lume.

În numărul 29 al revistei găsim un editorial scris de Cristina Motreanu cu titlul „Prizonierii Culturii”, mai putem vedea „Gigi Căciuleanu după 50 de ani din nou pe scena de la Teatru Mic” precum și multe alte articole interesante despre ceea ce însemană cu adevărat teatrul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax