Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: O elevă de la Colegiul Naţional Militar “Mihai Viteazul” din Alba Iulia a primit distincţia „Excelență în Educație”, în cadrul unui eveniment organizat la Cluj

Publicat

DSC_0034O elevă de la Colegiul Naţional Militar “Mihai Viteazul” din Alba Iulia a primit distincţia „Excelență în Educație”, la un eveniment organizat de IŞJ Cluj. Tânăra a avut media 10 la Evaluarea Naţională.

Oana-Elena Vențel, elevă în clasa a IX-a E la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia s-a numărat printre cei patru elevi clujeni care au obținut media 10 la Evaluarea națională din acest an şi a primit distincția „Excelență în Educație”.

“A ales să urmeze colegiul militar pentru disciplină, rigoare şi atitudine. A avut modele chiar în familie, bunicul şi tatăl ei. Îşi doreşte o carieră militară. Are o voce minunată, cântă de mică şi crede că va reuşi să îmbine cele două pasiuni. Felicitări şi mult succes, Oana!”, transmite purtătorul de cuvânt al Colegiului, Daniela Filimon.

Gala Excelenței în Educație s-a desfăşurat marți, 27 septembrie, în Aula „Auditorium Maximum” a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca. Evenimentul a fost organizat de Inspectoratul Școlar Județean Cluj, cu sprijinul Consiliului Județean Cluj.

În prezența prefectului județului Cluj, Gheorghe-Ioan Vușcan, vicepreședintelui Consiliului Județean, Marius Mînzat, ÎPS Andrei Andreicuț, mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a inspectorului școlar general, Valentin Claudiu Cuibus, alături de profesori și părinți, aproximativ 220 de elevi clujeni, cu rezultate excepționale la concursurile și olimpiadele școlare naționale și internaționale, precum și la evaluările naționale, au fost felicitaţi şi premiaţi.

foto: Radu Cioloca

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax