|

FOTO: Oana Venţel şi Andrei Broscăreanu, Miss și Mister Boboc 2016, la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia

DSCN1440Sala de festivități a Colegiului Național Militar ,,Mihai Viteazul”, a fost, vineri,  gazda ediției 2016 a Balului bobocilor, organizată, conform tradiției, de elevii claselor a XI-a. Toate activitățile, începând de la prezentarea momentelor, la spectacolul oferit, la probele pentru boboci, au fost reunite sub tema ”Adolescenţa bate filmul – Hollywood & Bollywood”. Juriul nu a avut o misiune ușoară în deliberarea câștigătorilor pentru că toți concurenții au fost la înălțime. După multe dezbateri, Miss și Mister Boboc Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” au fost desemnați Oana Venţel şi Andrei Broscăreanu.

Pe locul III au fost Ruxandra Dobre și Radu Leonte, iar Bianca Iorga și Robert Biro au câştigat locul II.

Cei mai populari boboci au fost desemnați Nadia Petruse și Darwin Homorodean, primind titlurile de Miss și Mister Popularitate.

În alegerea ideii sub auspiciile căreia trebuia să desfășoare un spectacol complex și complet, s-a ținut cont de specificul instituției de învățământ și de faptul că, generaţie, după generaţie, în colegiu se adună cei mai buni adolescenţi din toate colţurile ţării, transmit reprezentanţii instituţiei militare.

Alegerea recuzitei, a decorurilor, a elementelor de spectacol s-au închegat perfect în așa fel încât să se  definiească originalitatea, iar bobocii să experimenteze momente inedite, de care să-și amintească întotdeauna cu drag.

Periplul prin lumea filmului de la Hollywood a fost imaginat ca o incursiune în castingurile actorilor ce visează la un rol deosebit de important. Invitații au fost întâmpinați de elevi costumați în ţinutele actorilor din filme binecunoscute şi candidate/premiate la Oscar, iar din spectacol nu au lipsit dansurile, momentele de umor, scurt recital de saxafon şi orgă şi solişti vocali.

Invitaţi speciali au fost perechea de dans formată din elevi de clasa a VII-a din Arad, Ştefan Mara şi Melisa Mocanu, care au reuşit să uimească cu momentele lor ce au reflectat atât talentul cât, mai ales, ţinuta, eleganţa şi multe ore de repetiţii.

Toate acestea s-au armonizat cu probele pregătite pentru cele 5 perechi de boboci: proba de prezentare, proba de aptitudini, proba de cultură generală, proba de dans. „Am încercat să concentrăm idei frumoase, momente reuşite, bucuria şi entuziasmul vârstei pentru a obţine un bal reuşit”, precizează reprezentanţii Colegiului Militar.

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=529872avatar Publicat de pe 14 noiembrie 2016
Publicat în ACTUALITATE, GALERIE FOTO - VIDEO, MONDEN.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Sasu Hani: Dimofte Cornelia…..Pentru cei care nu ştiu ( din cauza tinereţii …) şi pentru cei care nu vor...
  • Sasu Hani: ,,Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Alba a propus sancționarea conducerii...
  • Bomba Atomica: Primaru Hava e de vina ! tiganii il voteaza si el le da ajutoare sociale si ii apara de amenzi ! Cati...
  • maya: PSD s-aude?!
  • om: Mult as vrea si eu asta, Iulia!

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI