|

FOTO: Oana Venţel şi Andrei Broscăreanu, Miss și Mister Boboc 2016, la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia

DSCN1440Sala de festivități a Colegiului Național Militar ,,Mihai Viteazul”, a fost, vineri,  gazda ediției 2016 a Balului bobocilor, organizată, conform tradiției, de elevii claselor a XI-a. Toate activitățile, începând de la prezentarea momentelor, la spectacolul oferit, la probele pentru boboci, au fost reunite sub tema ”Adolescenţa bate filmul – Hollywood & Bollywood”. Juriul nu a avut o misiune ușoară în deliberarea câștigătorilor pentru că toți concurenții au fost la înălțime. După multe dezbateri, Miss și Mister Boboc Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” au fost desemnați Oana Venţel şi Andrei Broscăreanu.

Pe locul III au fost Ruxandra Dobre și Radu Leonte, iar Bianca Iorga și Robert Biro au câştigat locul II.

Cei mai populari boboci au fost desemnați Nadia Petruse și Darwin Homorodean, primind titlurile de Miss și Mister Popularitate.

În alegerea ideii sub auspiciile căreia trebuia să desfășoare un spectacol complex și complet, s-a ținut cont de specificul instituției de învățământ și de faptul că, generaţie, după generaţie, în colegiu se adună cei mai buni adolescenţi din toate colţurile ţării, transmit reprezentanţii instituţiei militare.

Alegerea recuzitei, a decorurilor, a elementelor de spectacol s-au închegat perfect în așa fel încât să se  definiească originalitatea, iar bobocii să experimenteze momente inedite, de care să-și amintească întotdeauna cu drag.

Periplul prin lumea filmului de la Hollywood a fost imaginat ca o incursiune în castingurile actorilor ce visează la un rol deosebit de important. Invitații au fost întâmpinați de elevi costumați în ţinutele actorilor din filme binecunoscute şi candidate/premiate la Oscar, iar din spectacol nu au lipsit dansurile, momentele de umor, scurt recital de saxafon şi orgă şi solişti vocali.

Invitaţi speciali au fost perechea de dans formată din elevi de clasa a VII-a din Arad, Ştefan Mara şi Melisa Mocanu, care au reuşit să uimească cu momentele lor ce au reflectat atât talentul cât, mai ales, ţinuta, eleganţa şi multe ore de repetiţii.

Toate acestea s-au armonizat cu probele pregătite pentru cele 5 perechi de boboci: proba de prezentare, proba de aptitudini, proba de cultură generală, proba de dans. „Am încercat să concentrăm idei frumoase, momente reuşite, bucuria şi entuziasmul vârstei pentru a obţine un bal reuşit”, precizează reprezentanţii Colegiului Militar.

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=529872avatar Publicat de pe 14 noiembrie 2016
Publicat în ACTUALITATE, GALERIE FOTO - VIDEO, MONDEN.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Andrei: Vauxhall serios? De cand? Se numeste opel.
  • Radu: Am vazut la unele posturi” minimum 9 ani in specialitatea postului”. ASTEA SUNT POSTURI CU DEDICATIE
  • stefan: foarte frumos. interesant articol. multumesc.
  • Vasile: As vota la orice ora revenirea in codul penal a pedepsei cu moartea pentru astfel de indivizi !
  • Justitiarul: Pentru asa ceva ar trebui reintrodusa pedespsa cu moartea!!! Un astfel de calau nu are de ce sa mai fie...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI