|

FOTO: Patru din cinci în finala concursului „Treasure Hunt”. Vezi cu ce indicii și provocări s-au întâlnit cei 20 de concurenți

Duminică, 12 mai, la ora 12.00, în apropierea Porții a III-a s-a dat startul concursului interactiv „Treasure Hunt” (Vânătoarea de comori). Cinci echipe formate din patru membri s-au întrecut în provocări și aventuri. Indiciile cu care s-au întâlnit tinerii nu au fost doar în interiorul Cetății Alba Carolina, ci în tot municipiul Alba Iulia. Câștigătoarea primei faze a fost echipa „Special Gold”, iar în finală se vor întrece patru trupe.

La concurs s-au înscris 20 de tineri, care s-au „înarmat” cu foarte multe cunoștințe despre municipiul Alba Iulia și în special despre Cetatea Alba Carolina. La începutul concursului, participanții au primit un plic cu un indiciu. După ce și-au dat seama la ce se referă, aceștia au fost nevoiți să-l fotografieze pentru a avea o dovadă clară că au descoperit indiciul. Fiecare echipă a primit câte 15 indicii, iar departajarea s-a făcut după numărul de indicii corecte descoperite și timp. Acestea au constat în diferite coduri, jocuri de cuvinte sau poze cu o mică parte din monument.

Câteva din provocările cu care s-au înfruntat participanții au fost foarte amuzante. Ei au fost nevoiți să facă o poză cu bărbați care au mustață, să se imortalizeze cu câini albi, să reușească să smulgă câtorva persoane câte un zâmbet și multe altele. De remarcat este faptul că una dintre echipe este din Deva și a venit special pentru acest concurs. Deși nu au reușit să deslușească toate indiciile oferite de organizatori, neintrând astfel în finală, aceștia au plecat cu o părere foarte bună orașul nostru și s-au declarat mulțumiți de faptul că au ajuns să cunoască mult mai bine Alba Iulia. Această ediție a fost câștigată de echipa „Special Gold”, care a fost formată din Emanuel Ghenescu, Adrian Maxim, Alexandru Ivanovici și Daniela Beldean.

„Nu credeam că va fi atât de dificil, acele patru ore le-am simțit din plin. Indiciile au fost foarte bine structurate, în timp ce provocările au fost foarte amuzante. Ne-am distrat de minune și ne-am amuzat maxim, dar au fost și momente dificile. Nimic nu e ușor, dar nimic nu e imposibil. Sper ca în edițiile viitoare să participe mult mai multe persoane pentru că este o competiție pe cinste, care te dezvoltă pe mai multe fronturi”, a declarat Emanuel Ghenescu, din echipa „Special Gold”.

Pentru înscrierea în competiție, participanții au fost nevoiți să participe doar în echipe de câte patru membri, fiecare dintre ei plătind și câte o taxă de 10 lei. Marea finală va avea loc în 25 mai, în care se vor bate patru echipe.

Vă prezentăm mai jos o galerie foto cu concurenții și cu câteva dintre aventurile câștigătorilor din competiție:

URL scurt: http://alba24.ro/?p=191170avatar Publicat de pe 12 mai 2013 şi actualizat pe 13 mai 2013.
Publicat în ACTUALITATE, Arta, Cultura, Oameni, Timp liber.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

4 comentarii pentru “FOTO: Patru din cinci în finala concursului „Treasure Hunt”. Vezi cu ce indicii și provocări s-au întâlnit cei 20 de concurenți”

 1. Deci cu ce indicii s-au intalnit?

 2. Pfuu! Cam greu! Dar Așteptările sunt pe măsură :-d vad ca le-ai postat toate 😀 :)) desi nu trebuiau :))) chiar sunt toate etapele prin care am trecut :)) ceea ce pot sa spun e ca a fost foarte obositor , dar dupa cum spuneam Nimic nu e Imposibil!

  *Special Gold Alfa TeaM*

 3. Uita-te ema si fa o diferenta de la prima poza la ultima. In prima uite ce zambitori eram si la final….=))) am fost praf:)) ne-a pirit tot zambetu!:))). Oricum a fost foarte tare, greu intradevar dar a meritat tot efortul depus!

 4. […] În prima etapă a “Treasure Hunt”, care s-a desfăşurat în data de 12 mai, s-au întrecut cinci echipe. Sâmbătă, de la ora 11.00, rămân în cursă echipele “Special Gold”, ”Beatles”, ”AVAA” şi ”Piraţii din cucuruz”, iar cea mai bună va beneficia de premiul cel mare, de 800 de lei. Locul al doilea va fi răsplătit cu 400 de lei, iar cea de pe locul al treilea, cu 200 de lei. La standul amenajat langă Poarta a III-a a Cetăţii vor fi puse în vânzare atât ghiduri informative despre monumentele mai puţin cunoscute din Alba Iulia, cât şi  bandane reprezentative pentru proiectul Hidden Alba Iulia. […]

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

 • Andreea Mezei: Buna seara. Preturile chiriilor nu le-am pus de la mine. Sunt luate de pe site-urile agentiilor...
 • eu: Buna. De ce Doamne va place sa exagerati? Daca tot va dati pareri despre imobiliare, inchiriati-mi si mie...
 • Havaiuleanul: Domnule Bopa, da ce doriti domnule, totul pe gratis? Cum domnule sa alergi pe havaje fara sa...
 • Popa: Hotie pe fata. Cum sa ceri pt. cursa populara (Cursa populara Selgors) de 2,8km, 50lei taxa de inscriere?!...
 • Milu: Care meteorologi? Habar n-aveau de ce se intampla, probabil sistemele de avertizare meteo nici macar nu erau...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI