Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | UPDATE: Pericol de explozie în urma unui accident în staţia peco „Europa” din Alba Iulia. Trei maşini implicate

Publicat

Un accident s-a petrecut miercuri dimineaţa, în incinta staţiei de carburanţi „Europa” din Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Au fost implicate trei autoturisme. Din primele informaţii nu a fost rănită vreo persoană.

Maşinile implicate sunt un Opel Corsa, un Logan şi un Hyundai înmatriculat în Bucureşti.

Loganul a lovit autoturismul Opel, care a fost proiectat în staţia de benzină, unde se afla maşina Hyundai. În urma impactului, pompa de benzină a fost mutată din loc.

La faţa locului au intervenit echipaje ISU Alba, pentru că exista pericol de explozie. În urma intervenţiei acestora, situaţia a fost ţinută sub control.

UPDATE: Din primele informaţii, autoturismul Logan a lovit din spate maşina Opel, pe strada Tudor Vladimirescu. Aceasta din urmă a fost proiectată în pompa de benzină, unde un angajat al staţiei de carburanţi alimenta un autoturism Hyundai Tucson. În urma impactului, pompa de benzină a fost mutată din loc, însă angajatul a scăpat doar cu leziuni uşoare. Autoturismul Hyundai aparţine APIA.

Citeşte şi FOTO| Accident în lanț cu șase mașini pe pasarela din Partoș, Alba Iulia. Femeie de 58 de ani transportată la spital

foto: Cristina NICOLA şi Daniel BLOSS

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax