Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Peste 100 de copii au participat la o competiţie de înot organizată la Alba Iulia. Iniţiativă pentru promovarea sportului la nivel local

Publicat

premii concurs inotPeste 100 de copii au participat, luni, la Cupa Free Motion 2016, o competiţie de înot organizată la Alba Iulia, pentru promovarea şi dezvoltarea sportului la nivel local.

Copiii s-au întrecut la probele de 25 si 50 m spate şi liber, iar la final au fost răsplătiţi cu aplauze, diplome, medalii şi cadouri. Evenimentul face parte din proiectul “Educaţie prin sport” derulat de Asociaţia Sportivă “Orizont”Alba Iulia, prin Free Motion Romania şi a fost organizat în colaborare cu Primăria Alba Iulia.

Obiectivele competiţiei au fost promovarea si dezvoltarea înotului pe plan local, promovarea înotului pentru agreement, dezvoltarea sănătăţii copiilor prin mişcare şi promovarea sportivilor cu reale calităţi pentru sportul de performanţă.

În concurs a fost prezent şi Iulian Coltor, sportiv cu dizabilităţi care se pregăteşte în cadrul clubului albaiulian şi care în martie va reprezenta Alba Iulia şi judeţul Alba, în premieră, în lotul naţional al României Special Olympics la Jocurile Mondiale de Iarnă Schladming 2017 – Austria. La competiţie, sportivii români se vor întrece cu peste 3000 de sportivi din 126 de ţări.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax