Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Peste 350 de voluntari din Aiud au participat la campania ”Let’s do it Romania!”. Au colectat 500 de saci de deșeuri

Publicat

14483514_1414241891926560_2000606898_nMunicipiul Aiud a organizat şi în acest an, în data de 24 septembrie, evenimentul intitulat „Let’s do it Romania”, campanie ce implică de la an la an un număr tot mai mare de voluntari într-o singură zi, pentru salubrizarea zonelor în care se constată acumularea deşeurilor menajere.

La acest eveniment au participat aproximativ 270 de elevi împreună cu cadre didactice de la Colegiul Naţional „Titu Maiorescu”, Colegiul Tehnic Aiud, Colegiul Naţional ”Bethlen Gabor”, Liceul Tehnologic Agricol ”Alexandru Borza” Ciumbrud şi Şcoala Generală ”Ovidiu Hulea” – de unde a fost cea mai mare participare, 90 elevi clasele I-IV şi 70 elevi clasele V-VIII – şi aproape 80 adulţi (cadre didactice, părinți, voluntari ecologişti şi deţinuţi).

Zonele salubrizate în acest an au fost: Pădurea Sloboda, de la Izvorul de Aur până la locul de picnic, zona podeţului din Pădurea Sloboda unde a fost cel mai mare morman de deşeuri (curăţat de deţinuţi), pădurea din parcela Legheleu, zona Herja – Valea Lupului, un tronson din Valea Aiudului care traversează municipiul nostru, în localitatea Ciumbrud – parcela Prund, situată în apropierea râului Mureş, în Aiudul de sus – zona din vecinătatea podului de pe strada Abrudului, iar în Aiud – strada Arenei până la linia ferată, strada Gării – toată zona gării şi strada Vulcan, transmit reprezentanţii primăriei.

În cadrul acestei zile de curățenie generală s-au colectat 500 de saci menajeri (450 de saci de 120 l si 50 saci de 60 l).

Prin această acţiune, s-a dorit conştientizarea populaţiei privind efectele negative ale depunerilor necontrolate de deşeuri menajere în zone nepermise.

Operatorul de salubritate „Greendays” a sprijinit campania prin asigurarea sacilor de colectare a deşeurilor, transportul şi depozitarea acestora.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax