Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Petrecere pentru pensionari, de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, la Alba Iulia. Muzică populară şi cadou pentru primar

Publicat

DSC_0392 Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice a fost sărbătorită la Alba Iulia, miercuri, în cadrul unui eveniment organizat de primărie, într-un cadru festiv, cu muzică populară şi cozonaci. Pensionarii au avut prilej de bucurie şi relaxare, într-un program artistic prezentat de Ansamblul 60+ și Centrul de Cultură „Augustin Bena”.

Persoanele găzduite la Căminul pentru Persoanele Vârstnice Alba Iulia au fost sărbătoriţii zilei, la un restaurant din Alba Iulia, la petrecerea organizată de Serviciul Public de Asistență Socială din cadrul primărie.

La acest eveniment a fost prezent și primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, viceprimarul Dorin Şerdean, alături de alți reprezentanți ai administraţiei locale. Edilul a spus că îi face o deosebită plăcere să se afle într-un cadru așa de frumos, înconjurat de atâtea persoane apeciale. „Am vrut să punctez acest eveniment din respect pentru dumneavoastră. Am fost și vom fi alături de dumneavoastră. Vă spun La mulți ani și să dea Domnul să ne vedem mulți mulți ani de acum încolo”.

Pensionarii au ţinut să-şi arate recunoştinţa pentru organizarea acestui eveniment şi i-au dat un cadou primarului: un colaj de fotografii cu Mircea Hava şi Avram Iancu.

În fiecare an, pe data de 1 octombrie se sărbătorește Ziua Internațională a persoanelor Vârstnice. Aniversarea aceasta omagiază persoanele în vârstă și face parte din programul complex de integrare, socializare și petrecere a timpului liber al beneficiarilor din Căminul pentru Persoanele Vârstnice Alba Iulia.

Daniela DUVLEA

foto: Daniel Bloss

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax