|

FOTO: Pista de biciclete din Cetatea restaurată cu 67 de milioane de euro, „semnalizată” cu vopsea în culori fuxia

IMG_8725S-au băgat 67 de milioane de euro în renovarea Cetății Alba Carolina, dar s-au zgârcit la câteva sute de lei pentru a pune, din loc în loc, plăcuțe care să semnalizeze pista de biciclete din interiorul cetății. Așa că, după ani în care nu exista nici un indicator care semnalizeze trasul bicicliștilor, anul acesta au apărut însemnele cu „Pistă de bicicletă” și nu oricum, ci scrise cu vopsea mov chiar pe pistă.

Majoritatea celor care își petrec timpul liber în Cetatea Alba Carolina au putut observa lipsa, aproape totală, a plăcuțelor de atenționate pentru pista de biciclete. De curând totuși se pare că cineva a rezolvat problema. Metoda alesă pentru marcarea pistelor nu este totuși una care să se încadreze în peisaj și este mai degrabă o spoială cu vopsea sau chiar ojă.

Din loc în loc, pe latura de Nord a Cetății, apar atenționări cu „Pistă de Biciclete”. Nu se știe dacă „opera” este a administrației locale sau a celor care s-au săturat să avertizeze verbal pietonii că se află pe pista de biciclete.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 pe Ştirea Ta pe Alba24.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0728/ 950.998

 

 

IMG_8724 IMG_8725 IMG_8726 IMG_8727 IMG_8728 IMG_8729 IMG_8737 IMG_8738

URL scurt: http://alba24.ro/?p=586324avatar Publicat de pe 29 iulie 2017 şi actualizat pe 29 iulie 2017.
Publicat în ACTUALITATE, SOCIAL, STIREA TA.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

3 comentarii pentru “FOTO: Pista de biciclete din Cetatea restaurată cu 67 de milioane de euro, „semnalizată” cu vopsea în culori fuxia”

 1. Arata foarte bine pista de biciclete! Cine nu isi doreste o astfel de pista pavata in orasul sau?Totusi, cam mult 67 de milioane de euro..

 2. biciclistul
  avatar

  Arata foarte bine dar … sunt zone destul de multe din pista unde au inceput sa apara denivelarile … si te cam scutura. Normal ar fi sa fie verificat si acest aspect de catre Primarie chiar daca la prima vedere pare o problema minora …

 3. biciclistul
  avatar

  Arata bine dar … in multe zone de pe pista au aparut denivelari care creaza disconfort. Chiar daca cei din Primarie au probleme mult mai importante de rezolvat, ar fi bine sa verifice cineva si planeitatea pistei de biciclete …

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

 • popeala: Sa mai spui ,,sarut mana parinte,, ? Prost trebuie sa fi, sa mai crezi in ceva, in ziua de azi !
 • Bomba Atomica: se fura cum naiba sa nu se fura din banul public ? hava e capul mafiei !
 • fane de la sifoane: draga stela, nu este normal sa dai de mancare de pe geam animalelor fara stapan sau salbatice....
 • Georgel: Sa faca foc cu hârtiuţe în el ca se vede mai bine noaptea!!!!
 • Marin Nicolae: Ma interesează toate Cum pot sa iau legatura cu dumneavoastră

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI