Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Poliţiştii rutieri din Alba Iulia au oferit daruri, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, copiilor din două centre de tip familial

Publicat

DSC_0903În contextul sărbătorilor de iarnă, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, însoţiţi de Moş Crăciun şi spiriduși, au adus un strop din spiritul Crăciunului copiilor instituţionalizaţi în casele de tip familial „Riţa Gărgăriţa” din Bărăbanţ şi „Izvorul Tămăduirii” din Oarda de Jos.

Pentru gestul lor, poliţiştii au fost răsplătiţi cu colinde şi urări oferite cu generozitate de gazde.

Vestea Naşterea Domului Isus Hristos a fost primită, în această perioadă, de poliţiştii din judeţul Alba, de la sute de colindători ce au trecut pragul unităţilor de poliţie.

Pentru colinde sfinte şi pentru caldele urări primite, poliţiştii aduc mulţumiri minunaţilor colindători şi le adresează, la rândul lor, gânduri bune, Sărbători de Iarnă cu bucurii, încredere, speranţă, prosperitate, linişte şi pace sufletească.

În pragul sărbătorilor de iarnă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba urează tuturor cetățenilor Crăciun fericit, alături de cei dragi şi un An Nou cu sănătate şi bucurii!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax