Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Prefața Festivalului Internațional de Teatru de la Alba Iulia. Sala plină, la spectacolul de step „Clap”

Publicat

YouTube video

 Spectacolul „Clap”, prezentat ca prefață a ediției a VII-a a Festivalului Internațional de Teatru „Povești” organizat de Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia împreună cu Consiliul Județean Alba s-a jucat la Alba Iulia cu sala plină. Ritmurile de step, melodiile vesele, spiritul vesel al tinerilor actorilor, dar şi scenariul piesei i-au determinat pe spectatori să îi recompenseze pe aceştia cu aplauze lungi şi călduroase.      

„Clap” este povestea ritmată a unui grup de 6 tineri artişti, 4 băieţi şi 2 fete, care participă la o audiţie pentru o companie cinematografică şi care, din statutul de concurenţi, ajung să dezvolte o relaţie de parteneriat. Aceştia sunt nevoiţi să treacă prin diverse probe ce li se cer pentru admiterea în companie şi, astfel, „plonjează” împreună într-o lume a sunetelor şi imaginilor perfect sincronizate.

Piesa de teatru dans, cu dansatori profesioniști de step este o producție a companiei elvețiene Martin’s Tap Dance Company în regia lui Michel Lopez și adus la scenă deschisă dansatorii profesioniști de step de talie mondială, premiați internațional în cadrul competițiilor de step. De la New York la Paris, la Viena, la Moscova și Amsterdam aceștia s-au făcut remarcați prin prestațiile lor extraordinare.

„Am văzut spectacolul la Avignon – Franța și am considerat că este o alegere potrivită pentru prefața festivalului nostru. Este un spectacol pozitiv și plin de bună dispoziție. Dansatorii sunt senzaționali, adevărați profesioniști și stăpânesc cu desăvârșire dansul step. Vă invităm cu încredere să vă bucurați timp de 80 de minute în lumea dansului”, a transmis Ioana Bogățan, directorul  festivalului „Povești” de la Alba Iulia.

Festivalul va avea loc la Alba Iulia în perioada 3 – 7 octombrie la Alba Iulia. Vezi aici programul și locațiile în care vor avea loc spectacolele

FOTO-VIDEO: Cosmin NISTOR

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. luminita

    marți, 25.09.2012 at 11:59

    Dansatorii au facut intr adevar spectacol. Pe scenele din Alba Iulia nu s a mai desfasurat asemenea eveniment inedit. Tinerii prin dansul lor au fost o incantare.
    Organizatorilor sincere felicitari.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax