Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Președintele Klaus Iohannis, la schi pe pârtiile din Munții Șureanu. Șeful statului se bucură de zăpadă alături de familie

Publicat

Iohannis În timp ce Dragnea și Grindeanu și-au luat bilet să dea mâna cu Donald Tump, președintele României, Klaus Iohannis se află la schi. Dacă marii lideri au lumii își petrec zilele libere în locuri exotice sau pe cele mai moderne pârtii din lume, şeful Statului se află în România, la Domeniul Schiabil Șureanu, o zonă turistică ceva mai izolată și mai ferită de puhoiul de fani ai sporturilor de iarnă. 

Klaus Iohannis profită se zilele libere și face mișcare pe pârtiile de pe meleagurile românești. Președintele se află în județul Alba la Domeniul Schiabil Șureanu unde de bucură de zăpadă și de vremea frumoasă. Ioahnnis a venit alături de familie și de șase ofițeri de la Serviciul Protecție și Pază (SPP).

Președinte nu a dorit să facă poze cu cei care se află în zonă, cerând-și scuze și spunându-le că se află în timpul liber, alături de familie.

Se pare că acesta este al doilea weekend din acest an în care președintele României vine în județul Alba pentru câteva ore de schi în Munții Șureanu.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax