Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Prezentare de modă pe clădirea Primăriei din Alba Iulia. Colecția „The Beautiful People”, semnată Criccs, admirată de la înălțime

Publicat

IMG_1402 A doua zi de Feeric Fashion Week la Alba Iulia a debutat cu o prezentare individuală la înălțime, la propriu. Criccs a prezentat colecția „The Beautiful People” deasupra orașului, pe acoperișul Primăriei Alba Iulia.

 

Ultima zi de modă de la Alba Iulia s-a deschis cu o colecție îndrăzneață, adresată persoanelor lipsite de teamă, reprezentând spiritul liber, care trăiește fără reguli. Modelele au defilat în ținute nonconformiste pe acoperișul primăriei.

Cea de-a doua seară a Galei Feeric  va continua la Poarta III alte cinci colecții semnate de designeri străini și români. Designerii argentinieni Eduardo Perez și Diego de Biase, vor prezenta în premieră o nouă colecție şi au ales Alba Iulia pentru a-și lansa la nivel internațional brandul Ocantos.

Apoi, Ciprian Crăciun va prezenta în Gală o colecție destinată bărbaților sub brandul Spencer.

Revenim în Argentina, alături de designerul Pimpi Smith. Colecția de genți plic ca și accesorii de lux creată de designerul argentinian se distinge prin utilizarea pietrelor și cristalelor, fiind inspirată din tumultuoasa viață a Mariei Eva Duarte, cunoscută de noi toți sub numele de Evita Peron.

Adriana Timofti vine în fața publicului din Alba Iulia cu prima ei colecție, restrânsă, cu adânci inspirații tradițional românești, tema centrală fiind nodul sacru regăsit în lucrările lui Brâncuși.

Iar partea a doua a colecției formată din selecții ale designerilor români, prezentată de All for Art, va întregi a doua seară de Gală la Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Caracalla

    duminică, 17.07.2016 at 20:50

    The beautiful people, but …sad.
    La fel ca şi la Caresta Bags … doliu şi triteţe, numai negru. Mi-ar fi plăcut ca la un moment dat să apară la prezentare şi Mirciulică, îmbrăcat sumar, doar în nişte chiloţi tetra de culoare galbenă, având în mâna dreaptă o bandă adezivă galbenă iar în mâna stângă, un sutien , tot galben, pe care să le ofere domnişoarei din poza 81 şi 82 .
    Ar fi fost la înălţime şi la propriu şi la figurat, ar fi salvat tristă şi necaptivantă prezentare (vezi pozele 63, 64) … Poate anul viitor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax