Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO „Prietenii Maicii Domnului”: Activități socio-educative pentru tineri, organizate de Parohia Ortodoxă Cetea

Publicat

img_20170808_190326 Parohia Ortodoxă Cetea a organizat marți, 8 august, întâlnirea cu tinerii sub titlul sugestiv, pentru perioada Postului Adormirii Maicii Domnului, în care ne aflăm, „Prietenii Maicii Domnului”.

Această acțiune s-a desfășurat în colaborare cu Grupul de Inițiativă pentru tineret al Protopopiatului Ortodox Alba Iulia, având ca parteneri Parohia Galda de Sus și Parohia Mesentea.

Evenimentul a debutat la ora 16.00, în sala Căminului Cultural din Cetea, cu întâlnirea a 40 de copilași și tineri din parohiile participante.

Au urmat o serie de activități socio-educative, prin care voluntarii Grupului de inițiativă, le-au creat tinerilor un climat frumos de prietenie. Activitățile au continuat în Biserica Ortodoxă din Cetea, cu momente care i-au apropiat pe tineri și pe copii de înțelegerea prieteniei cu Maica Domnului, momentul duhovnicesc culminând cu Slujba Paraclisului Maicii Domnului, unde copii și tinerii au citit și au cântat, alături de preoții parohi din Cetea, Galda de Sus și Mesentea.

Evenimentul s-a încheiat cu o agapă, unde tinerii și copii au împărțit păreri, zâmbete și fericire.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax