Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Prima ediție din acest an a seminarului „Cafeneaua Brătianu” la Alba Iulia. Discuţii despre programe finanțate din fonduri europene

Publicat

TNL Alba Iulia a organizat joi, prima ediție din acest an a seminarului „Cafeneaua Brătianu”, un eveniment ce reunește tineri din județul Alba, membri și simpatizanți ai Partidului Național Liberal, cetățeni din Alba Iulia și diverși invitați.

Au participat mai mulţi lideri locali ai PNL Alba, inclusiv președintele CJ Alba, Ion Dumitrel.

Conducerea TNL Alba Iulia, reprezentată de cei doi copreședinți (Gabriel Lupea și Bogdan Păunescu) a propus ca de data aceasta tema seminarului să fie „Tineri antreprenori. Oportunități europene pentru tineret”.

Ca urmare, invitați au fost specialiști din cadrul PNL Alba și din diverse instituții care coordonează programe cu finanțare europeană (precum OIRPOSDRU sau ADR Centru).

Participanții au putut afla informații despre programe finațate din fonduri europene (precum POCU, POR, Erasmus+ etc.), dar și din fonduri guvernamentale (precum SRL-D, START, programe pentru IMM-uri etc.).

După prezentările susținute de către specialiștii invitați, cei prezenți au putut să se implice în discuții și să își exprime diverse puncte de vedere. Dezbaterea a avut ca puncte principale subiecte precum: finanțarea de idei de afaceri ale tinerilor, programe de ajutor pentru tinerii șomeri, posibilități de studiu și programe de tip job-shadow în Uniunea Europeană.

La finalul întâlnirii, gazdele evenimentului au specificat că, dată fiind reușita edițiilor de până acum ale evenimentului, vor face toate demersurile privind continuarea sa și în viitor.

Evenimentul s-a desfășurat la clubul Framm’s, în interiorul Cetății Alba Carolina, începând cu ora 18.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax