Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Prima etapă a Festivalului „Alba sub lumini de Oscar” s-a încheiat. Cum arată „România neştiută”, imortalizată în imagini

Publicat

S-a încheiat prima etapă a concursului din cadrul Festivalului „Alba sub lumini de Oscar” (ASLO). Fotografii înscrişi în competiţie au trebuit să imortalizeze în imagini „România neştiută”, iar cele mai bune poze vor fi votate în perioada 18-24 mai. Câştigătorul va beneficia de cazare şi masă gratuită pe perioada desfăşurării festivalului ASLO, respectiv 28 iulie – 1 august şi de înscrierea automată în cadrul festivalului „Vama Sub Lumini de Oscar”, care va avea loc în perioada 23 august – 31 august la Vama Veche.

Citeşte şi ”ALBA SUB LUMINI DE OSCAR” 2014: Alba, primul județ care aduce o ”armată” de fotografi profesioniști să-i imortalizeze frumusețile

Lacul Bezid din localitatea Bezidu Nou, locul cunoscut ca „Biserica inundată” în judeţul Mureş şi fotografiat Cristian Sabău, vederea panoramică asupra Catedralei Reîntregirii Neamului și a Catedralei „Sfântul Mihail” din Alba Iulia, într-o expunere surprinsă în ultimele ore ale amiezii de Mădălin Ciortea, Castelul Martinuzzi din Vinţu de Jos fotografiat de Călin Jorza, Munții Retezat, în imagini de George Miheș, cartierul „Între Lacuri” Cluj Napoca fotografiat de Daniel Bordeu, Apus pe Lacul Techirghiol, imortalizat de Anamaria Bahudu sau Lacul Capra şi monumentul alpiniştilor în Munţii Făgăraş la început de ianuarie, cu „semnătura” lui Cătălin Grigoriu sunt doar câteva dintre minunile unei „Românii neştiute” înscrise în prima etapă a concursului.

Mai sunt două zile până când se va afla câştigătorul primei etape, „România neştiută”, din cadrul concursului organizat pe pagina de Facebook a evenimentului.

Din 25 mai şi până în 7 iunie se derulează a doua etapă, cu tema „Lumini şi umbre”. În această perioadă, cei care vor să participe trebuie să posteze fotografiile tematice pe pagina de Facebook a festivalului. Perioada de votare pentru această etapă este 8 – 14 iunie.

Etapa a III-a, cu tema „În mişcare”, se desfăşiară în perioada 15-28 iunie, iar fotografiile vor putea fi votate în intervalul 29 iunie – 5 iulie.

Festivalul „Alba sub Lumini de Oscar” este organizat de  New Ad Zone, Asociaţia „Produs în Alba”, Primăria Municipiului Alba Iulia şi Consiliul Judeţean Alba. Organizatorii încurajează şi fotografii locali să participe la acest eveniment de excepţie în care vor avea ocazia să înveţe de la cei mai buni.

Proiectul CITYLOGO, finanțat de către Comisia Europeană prin Programul URBACT II, în cadrul căruia Municipiul Alba Iulia este partener alături de alte orașe europene (https://urbact.eu/fr/projects/metropolitan-governance/citylogo/homepage/), susține evenimentul ”Alba sub lumini de Oscar”,  organizat în premieră la Alba Iulia. Acesta reprezintă una din acțiunile  propuse de către Grupul Local de Sprijin al proiectului, din care fac parte mai mulți factori interesați locali, printre care și un fotograf și un blogger. Printre obiectivele proiectului se numără și creșterea vizibilitățiiii orașului Alba Iulia la nivel național și internațional ca destinație atractivă pentru turiști și investitori.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax