|

FOTO: Profesia militară, promovată de Centrul Militar Județean Alba în peste 90 de școli gimnaziale din județ. Data limită pentru înscrieri, 24 martie

DSC_0002Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, structura militară a Ministerului Apărării Naţionale, care se ocupă de promovarea profesiei militare şi recrutarea candidaţilor pentru cariera militară aduce la cunoştinţa celor interesaţi că la sfârşitul acestei săptămâni îşi încheie activităţile de promovare pentru colegiile naţionale militare.

Până la această dată au fost vizitate peste 90 de şcoli gimnaziale din judeţul Alba, la aceste activităţi participând, pe lângă personalul recrutor şi elevi ai Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia proveniţi din instituţiile şcolare ale judeţului.

Data limită până la care se pot depune dosare de candidat finalizate pentru înscrierea la colegiile naţionale militare este 24 martie.

Pentru informaţii referitoare la admiterea în instituţiile militare de învăţământ, cei interesaţi sunt rugaţi să ne contacteze la sediul Centrului Militar Judeţean Alba situat în Alba Iulia, str. Regina Maria, nr. 6, telefon / fax: (0258) 81.22.91.

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=553287avatar Publicat de pe 16 martie 2017
Publicat în ACTUALITATE, SOCIAL.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Florin: Bravo Iuli!!!! Am stiut ca o sa te intorci cu o medalie. Data viitoare sigur va fi mai stralucitoare.
  • Ion: Idiotii astia ar putea propune sa elimine semafoarele din intersectiile unde sunt sensuri giratorii. Numai in...
  • Vale: Buna! Am și eu exact aceeași problemă că tine și nu știu cum să procedez. Dvs cum ati rezolvat pana la urma? Va...
  • MarianFilip: sa candideze la primarie domnul care aduna cererile acelea 30. eu il votez.
  • @lba: La Piclisa cand o sa faceti canalizarea domnule primar? Ati promis oamenilor in campanie ca o sa faceti...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI