Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Razii ale Poliţiei la Aiud şi localităţi învecinate. Infracţiuni în flagrant, dosare pentru tăieri ilegale de arbori şi zeci de amenzi

Publicat

actiune politia 1 IPJ Alba a organizat, joi, o acţiune cu efective mărite pe raza municipiului Aiud şi localităţilor rurale arondate. Poliţiştii au constatat 13 infracţiuni, şapte dintre ele în flagrant delict şi au dat peste 60 de amenzi. Acţiunea a avut ca scop menţinerea siguranţei publice, combaterea infracţiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere.

La acţiunea de joi, organizată de Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu Poliţia Municipiului Aiud şi Secţia 3 Poliţie Rurală Aiud, au participat 35 de poliţişti din structurile de poliţie rutieră, ordine publică, investigaţii criminale, investigare a fraudelor şi arme, explozivi, substanţe periculoase.

Acţiunea a avut ca scop menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, prevenirea accidentelor rutiere precum şi prevenirea și combaterea ilegalităților în domeniul silvic şi economico-financiar.

actiune politia 2 Au fost efectuate 15 controale la societăţi comerciale şi la obiective asigurate cu pază, au fost efectuate  controale, în teren, pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice şi s-a acţionat în filtre rutiere, pentru verificarea modului în care este respectată legislaţia privind transportul pe drumurile publice.

Cu ocazia acestei acţiuni, au fost constatate 13 infracțiuni, din care 7 în flagrant delict. Dintre infracțiunile constatate, 4 au fost de tăiere ilegală de arbori, fapte constatate în urma unor controale efectuate în fondurile forestiere de pe raza localităţilor Râmeţ, Rimetea şi Geoagiu.

Totodată, au fost aplicate 67 de sancțiuni contravenţionale, în valoare de 19.125 lei, din care 13 la Legea 61 din 1991 republicată pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 3 la Legea 12/1990 privind comerţul, 49 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

actiune politia 3 Au fost confiscate bunuri în valoare de 400 de lei.

Din cele 49 de sancţiuni la regimul rutier, 39 au fost aplicate pentru depăşirea limitei legale de viteză, iar două pentru conducere sub influenţa alcoolului. Poliţiştii au reţinut două permise de conducere şi au constatat 3 infracţiuni la regimul rutier.

Poliţiştii au fost sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba şi din cadrul şi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Târgu Mureş precum şi de poliţişti locali şi de lucrători ai Sucursalei de Distribuție a Energiei Electrice Alba şi de lucrători ai Apa CTTA Aiud.

Citeşte şi Tânăr din comuna Lopadea Nouă, cu dosar penal. A furat bani şi un telefon mobil din casa unui localnic

Vezi şi Dosare penale la Aiud, pentru conectări ilegale la reţeaua de energie electrică. Patru proprietari de imobile, cercetaţi de poliţişti

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax