Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Recompense pentru cinci elevi de la Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul”. Au obţinut cele mai bune rezultate la învăţătură în anul şcolar 2013-2014

Publicat

DSCN4149 Vineri, Gabriel Oprea, Paul Cîrje, Casiana Fusu, Paula Comșa și Medvei Mirabela, elevi ai Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia au fost recompensaţi de Asociația Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere ”Sarmisegetusa”, filiala Hunedoara pentru rezultatele foarte bune obţinute la învăţătură.

Din anul 2009, Asociația Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere ”Sarmisegetusa”, filiala Hunedoara, participă, alături de alți colaboratori și sponsori ai instituţiei, la recompensarea rezultatelor foarte bune, rod al muncii, perseverenţei şi efortului depus de către elevii Colegiului Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia, sprijiniţi îndeaproape de cei care le sunt mentori, dascăli şi comandanţi.

Astfel, la fiecare final de an școlar, A.C.M.R.R ”Sarmisegetusa” a acordat premii substanțiale (500 lei/premiu) elevilor cu cele mai mari medii pe an de studiu și pe colegiu.

DSCN4134 Pentru că, la edițiile anterioare ale premierii, cele mai mari medii au fost obținute de către fete, colonel (r) Dănilă Moldovan, președintele Asociației, a lansat o provocare pentru băieți, promițându-le dublul premiului acordat până acum.

Provocarea a avut efect, astfel că, la sfârșitul anului școlar 2013-2014, elevul fruntaș Gabriel Oprea din clasa a IX-a C a obținut media 9,42 și elevul caporal Paul Cîrje din XI A media 9,81, cea mai mare medie pe colegiu.

La festivitatea de final de an școlar 2013-2014, cei doi elevi, alături de colegele Casiana Fusu, Paula Comșa și Medvei Mirabela, au primit premiul inițial de 500 de lei.

DSCN4135 Vineri, 19 septembrie, colonel (r) Dănilă Moldovan împreună cu alți trei membri ai Asociației, a fost prezent în colegiu și a înmânat dublul premiilor promise celor doi elevi în uniformă.

În cadrul întâlnirii la Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” au fost felicitați și doi boboci din județul Hunedoara, pentru performanța reușitei la examenul de admitere în clasa a IX-a. Este vorba de elevul  Andrei Dumitrescu, primul admis, și Geică Ana Cristina admisă între cele 20 de fete din acest an școlar.

„Prin astfel de gesturi de suflet și de camaraderie, generațiile de azi își găsesc modele exemplare în rândul generațiilor de ieri și aduc mai multă motivație pentru obţinerea rezultatelor foarte bune la învăţătură şi purtare, rezultate ce atrag performanța. În numele acestor tineri, care fac cinste colegiului militar albaiulian și promovează imaginea unei instituții de învățământ de nivel european și cu performanțe calificate excelent de către forurile superioare ale învățământului românesc, mulțumim Asociației Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere ”Sarmisegetusa” pentru susținerea performanței”, au transmis reprezentanţii Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax