Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Renovarea Bazinului Olimpic din Alba Iulia a început. Cu o pauză… tehnică

Publicat

La Bazinul Olimpic din Alba Iulia, se reiau lucrările de modernizare. Sau, cel puţin, aşa au primit asigurări reprezentanţii CJ Alba de la responsabilii de proiect. Curioşi să vedem cum se desfăşoară activitatea la o locaţie care este aşteptată să fie finalizată, cu nerăbdare, de mulţi albaiulieni, ne-am deplasat la Bazinul Olimpic, marţi dimineaţa şi vă prezentăm ce am găsit.

În faţa sediului, se aflau trei muncitori, în pauză de ţigară, care ne-au spus că aşteaptă „nişte scule” pentru a putea continua lucrările. Dintr-o primă privire, nu am văzut vreo schimbare faţă de stadiul trecut al renovărilor de interior, însă este doar prima zi de lucru, aşa că, probabil, într-o săptămână, ar trebui să se vadă cu ochiul liber că la bazin se lucrează. Termenul de încheiere al lucrărilor ar fi aprilie, astfel încât albaiulienii să nu mai fie nevoiţi să facă naveta în alte oraşe apropiate, unde sunt amenajate piscine la care au acces în schimbul unui preţ rezonabil.

După incursiunea reporterilor noștri pe șantierul Bazinului Olimpic, au apărut și primele reacții: Citiți aici de ce lucrările care au început astăzi vor intra îngheța din nou până la primăvară.

Mai trebuie finisat bazinul propriu-zis, montate tribunele şi amenajate culoarele, dușurile, băile. Data iniţială la care investiţia de la bazin trebuia finalizată a fost 30 iulie 2012.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. albaiulian

    marți, 15.01.2013 at 14:11

    Poate ii ajuta roman ca sa poata respecta termenul de aprilie 2013

  2. cucu

    marți, 15.01.2013 at 14:27

    bravo alba24 bagati pressing pe ei ca poate il gata de data asta

  3. Pingback: Agitaţie şi presiuni pentru respectarea termenului de finalizare a lucrărilor la Bazinul Olimpic din Alba Iulia | Alba24

  4. gabriel

    joi, 17.01.2013 at 19:44

    isi bat joc de locuitorii acestui oras!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax