|

FOTO: Salonul de Artă al Municipiului Alba Iulia: Peste 50 de picturi expuse la Galeriile UAP

La Galeriile de Artă UAP din Alba Iulia s-a deschis, vineri, în prima Zi a Oraşului – Salonul de Artă al Municipiului Alba Iulia. Sunt expuse peste 50 de lucrări de pictură şi grafică, cu peisaje ori portrete, semnate de 30 de artişti.

La evenimentul de deschidere a Salonului de Artă au participat primarul Mircea Hava, viceprimarul Ioan Bogăţan, deputatul Clement Negruţ, dar şi preşedintele Uniunii Artiştilor Plastici Alba, Traian Mârza şi artistul Aurel Nedel (82 de ani, din Hunedoara).

Dintre artiştii ale căror lucrări sunt expuse, îi amintim pe: Aurel Nedel, Traian Brădean, Iacob Lazăr, Florin Ilfoveanu, Rodica Lazăr, Ioan Sălişteanu, Vasile Grigore, Spiru Vergulescu, Paul Gherasim, Horea Paştină, Mihai Sârbulescu, Traian Mârza, Elena Uta Chelaru, Aurel Dumitru, Augustin Costinescu, Valentin Lădar, Aurelia Călinescu, Rodica Anca Marinescu, Andrei Popa, Ioana Adriana Raica, Ilie Toader, Mircea Năstase, George Păunescu, Raluca Ena Popan, Romi Adam, Cristian Paraschiv, Dana Ortelecan, Vasile Luncian, Georgeta Filip şi Daniel Bordeu.

Salonul de artă este deschis publicului timp de o lună. Cei interesaţi pot achiziţiona lucrările expuse, la preţuri între 1.000 şi 5000 de euro.

[nggallery id=282]

URL scurt: http://alba24.ro/?p=93076avatar Publicat de pe 25 mai 2012 şi actualizat pe 25 mai 2012.
Publicat în ACTUALITATE.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

4 comentarii pentru “FOTO: Salonul de Artă al Municipiului Alba Iulia: Peste 50 de picturi expuse la Galeriile UAP”

 1. Donato di Niccolò di Betto Bardi
  avatar

  Acest personaj fara scrupule, doctorul Marza, dupa ce a contestat autoritatea U.A.P.-ului atacandul in instanta,a facut expozitia folosind lucrari din colectia particulara semnate de nume reprezentative din U.A.P.
  Sper ca de aceasta data veti distribuii mesajul.

  • moderatorul de serviciu
   avatar

   @DNBB, Nu ti-am aprobat comentariul pentru ca era un atac gratuit la adresa noastra, pentru niste chestii de ale voastre interne din UAP pe care noi nu le cunoastem, pentru ca in lumea voastra, voi, artistii, aveti frustrari pe care numai voi le intelegeti si le stiti.

  • Domnule Donato di papagalo anonimus Bardi ,anonimatul dumneavoastra demasca fata hidoasa a colaboratorului de profesie ,aflat mereu sub acoperire.In curand vin rezultatele verificarilor de la C,N.S.A.S.Va asigur ca C.N.S.A.S. nu elibereaza Titluri stiintifice de Doctor care vad ca va agreseaza.Cat despre nevoia dumneavoastra de ,,autoritatea U.A.P.,,o consider fireasca pentru un textilist notoriu.Stati linistit sub autoritatea aleasa.Aveti nevoie de ea ,sa suplineasca si lipsa de educatie si bun simt.

 2. Acest Donato di papagalo anonimus Bardi arata fata hidoasa a -colaboratorului sub acoperire nelinistit si el ca artistii plastici au fost verificatii de C.N.S.A.S .In curand rezultatele verificarilor trebuie sa apara iar Alba 24 va intra cu siguranta in lista cu rezultatele cerute. Apreciez profesionalismul celor de la Alba 24 iar daca acest Donato va adus injurii le iau eu ca destinatar sunt obijnuit .Cei ca Donato au nevoie de sefi carora sa raporteze cat despre autoritatea U.A.P. este valabila doar pentru Bardi.

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

 • Didi: Top cele mai tampite banale intrebari formulate de un tampit
 • Nuconteaza: Alo prpimarie ! Da un raspuns ! sau accepta niste sugestii de la populatie, eu iti dau una : intrerupeti...
 • Ciprian: E ceva normal ca atunci cand platesti un serviciu sa poti beneficia de el la orice ora.Daca primaria doreste...
 • andi: Nu cred pana nu vad nimik realizat.
 • Contribuabil: Ba mă lași ???? Pe gargara lui tăticu în fiecare luni a săptămânii ai luat postul potrivit...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI