Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Săptămâna Tineretului la Alba Iulia. Dezbateri despre oportunităţi şi provocări în rândul tinerilor

Publicat

IMG_5692 În Săptămâna Tineretului la Alba Iulia, joi, s-a desfăşurat o dezbatere în care tinerii au putut afla detalii despre proiectele pe care le pot accesa, dar şi despre soluţii la probleme întâlnite în comunitate. Tema discuţiilor a fost „Tinerii în Europa de azi: oportunităţi şi provocări”.

S-au discutat aspecte importante privind consumul de droguri în rândul tinerilor şi rezistenţa acestora la această provocare şi despre existenţa proiectelor de tineret care pot fi accesate prin ADR Centru, transmit organizatorii.

Evenimentul a fost organizat de Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului, în parteneriat cu Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, reprezentată prin conf. univ. dr. Ionela Gavrilă şi Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog al Judeţului Alba, reprezentat prin dr. Mihaela Sava şi Alina Guriţă, specialist în prevenire.

IMG_5700

Aproximativ 50 de tineri şi studenţi au asistat de asemenea şi la un spectacol de divertisment ai cărui protagonişti au fost Bogdan Lazăr, Ricky, Rareş Marcu şi Marius Popa, spectacolul fiind oferit de către Casa de Cultură a Studenţilor.

Evenimentul s-a desfăşurat cu prilejul Zilei Tineretului, în cadrul Săptămânii Naţionale a Tineretului, având ca partener şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax