Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Șase ansambluri, prezente pe scena Festivalului Internațional de Folclor de la Aiud, în a treia seară de eveniment

Publicat

DSC_0996 Municipiul Aiud a fost și sâmbătă seara în sărbătoare, și așa va rămâne până marți când se va termina cea de-a V-a ediție a Festivalului Internațional de Folclor. În a treia seară de festival au urcat pe scenă o parte din ansamblurile care prezintă la eveniment costume și tradiții din țările din care provin. Festivalul se va încheia marți cu un foc de artificii.

Seara de sâmbătă a adus un nou succes la Festivalul Internațional de Folclor Aiud. Ansamblurile din Columbia, Kyrgyzstan, Turcia, Serbia, Ungaria, România: „Pipacsom” Ciumbrud, „Doina Arieșului” – Câmpia Turzii au urcat pe scenă pentru câte 20 minute fiecare, timp în care le-au arătat celor prezenți tradițiile țării din care provin, costumele și dansurile lor tradiționale.

Seara de duminică este dedicată tuturor ansamblurilor prezente la festival. După ce dimineața au fost prinse în parada portului popular, seara începând cu ora 19.45, fiecare din cele 10 ansambluri vor avea de prezentat un program de 10-15 minute.

Luni de la ora 19.45 va avea loc un spectacol cu ansamblurile din: Mexic, Paraguay, Spania, Slovacia, România: „Cununa Fărăului”, „Dor de sat” Unirea, aproximativ 20 minute fiecare.

În ultima zi de eveniment, marți, tot de la ora 19.45 va avea loc gala festivă, moment în care se vor înmâna diplome și cupe.

Festivalul se va încheia cu un foc de artificii, la ora 23.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cetateanul X

    luni, 10.08.2015 at 21:57

    Ce-i lipseste chelului? Tichia de margaritar. Pe bani publici,primaria ofera spectacole si festivaluri care tin cu saptamanile si care inghit bani la greu. Oare cand s-a plimbat primarul Aiudului pe strazile orasului,mai ales pe cele care sunt de atatia ani,neasfaltate,dar acei oameni platesc impozite,poate mai mari ca cei care stau la asfalt. Iar populatia se bucura ca au show……dar au show pe banii lor si in detrimentul intregii comunitati. Nu cred ca orasul Aiud,are potentialul de.a face feativaluri cu saptamanile cand orasul arata ca dracu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax