Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Scandalul cu focuri de armă de pe strada Livezii din Alba Iulia. Cei trei bărbaţi reţinuţi de poliţişti, duşi la Parchet

Publicat

Cei trei bărbaţi acuzaţi de tulburarea liniştii publice după ce au fost implicaţi într-un scandal cu focuri de armă pe strada Livezii din Alba Iulia au intrat în atenţia procurorilor. Unul dintre ei este prezentat cu propunere de arestare preventivă, iar alţi doi, cu măsuri de control judiciar. Reamintim că, miercuri, poliţiştii şi jandarmii au intervenit la aplanarea unui conflict în care s-a folosit o armă neletală de tir sportiv, deţinută ilegal.

Arma neletală cu aer comprimat, de tir sportiv, a fost folosită de un tânăr de 28 de ani, I.L.A., care i-a provocat leziuni în zona feţei altui tânăr, în vârstă de 27 de ani, F.C.L. Acesta din urmă a ajuns la spital.

UPDATE: Tânărul de 27 de ani a ajuns la spital cu două alice în corp, în zona cefei și a frunții. A primit îngrijiri medicale, însă pentru intervențiile chirurgicale de specialitate a fost nevoie de transportul pacientului la un spital din Cluj.

Agresorul este cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, deținerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării şi uz de armă fără drept şi are propunere de arestare preventivă ce intră în atenţia Parchetului de pe lîngă Judecătoria Alba Iulia.

Alt tânăr care a „împărţit” lovituri în timpul scandalului – G.N., de 28 de ani şi B.S.R., de 21 de ani, din Alba Iulia, cel care a încercat să-l ajute pe agresor, ascunzând arma la domiciliul său au fost şi ei reţinuţi şi duşi la Parchet. Ultimul este cercetat pentru  favorizarea infractorului. Pentru cei doi se propune măsura controlului judiciar.

F.C.L., care în prezent este internat în spital, este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

foto: Daniel BLOSS

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. ggg

    joi, 07.08.2014 at 23:23

    Faina treaba, poarta slapi, da’ trage cu alice… ghici ciuperca ce-i? Cocalarrus manelistus romanae 😉

  2. eu

    vineri, 08.08.2014 at 13:33

    nu is rromi stai linistit, rrom e ala din spital care a cautat scandalul, daca nu sti….mai bine taci

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax