|

FOTO: Șefii CJ Alba în „Operațiunea Monstrul”. Dumitrel, Roman și Cucui și-au testat momelile pe crapii bălților din Daia

11855652_903567876398206_8954939278409237087_nPentru ca lucrurile să funcționeze mai bine în bucătăria internă a Consiliului Județean Alba, cei trei șefi ai instituţiei, Ion Dumitrel, Florin Roman și Alin Cucui, s-au gândit că este momentul să se relaxeze, să scape de asfaltări, pietruiri și căldură printr-o incursiune în natură. Pentru asta au organizat un „team building” pe malul unei bălți din Alba. Se găsește-n bală pește mai ales pentru cei mai mari oameni de stat din județ. Cel mai probabil, Florin Roman a venit cu ideea, vicele CJ având de multă vreme această pasiune ascunsă.

„Pe mine, nu peștele mă interesează, ci pescuitul ca un sport în sine. Stai pe mal, arunci undița, capul se aerisește. Ce odihnitoare și încântătoare e natura”, vorba lui Ștefan Mihăilescu Brăila, în „Operațiunea monstrul”.

De când sunt colegi și de partid, nu doar în instituție, șefii CJ se înțeleg tot mai bine și pentru a întări acest lucru au făcut o mică „ședință” pe malul bălții. Cu undițe, momeli și găleți pregătite, aceștia sau organizat un mic concurs de pescuit.

Se pare că „șefu cel mare” a câștigat după ce a capturat cei mai mulți pești. „Un oltean mititel cu undiţa mai mare ca el”, scrie într-un comentariu de pe rețeaua de socializare, unde Florin Roman a postat câteva fotografii cu el și colegii săi.

Potrivit comentariilor, cel mai bun la dat indicații a fost Alin Cucui. „Dacă nu mă pricep la pescuit, măcar să le explic cum se face” s-ar fi gândit el.

Roman a fost și de această dată fotograful grupului și a încercat să surprindă momentele „palpitante” în care Dumitrel se lupta cu peștele.

Cum i-au gătit sau ce au făcut cu cele trei găleți de pește nu știm, probabil vom afla într-un alt „episod” al „CJ Alba în Operațiunea Monstrul”.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=430845avatar Publicat de pe 13 august 2015 şi actualizat pe 13 august 2015.
Publicat în ACTUALITATE, MONDEN, Pamflet Alba24.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Lia: Nici vorba. Este supus lui Hava, inca il pastreaza.
  • Ionel: Prea mult s-a furat in Romania, indiferent de partidul care a guvernat tara. Marile privatizari sunt un esec...
  • Maria: În PSD.
  • popeala: Sa mai spui ,,sarut mana parinte,, ? Prost trebuie sa fi, sa mai crezi in ceva, in ziua de azi !
  • Bomba Atomica: se fura cum naiba sa nu se fura din banul public ? hava e capul mafiei !

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI