Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Selfie după furtună! Primarul din Meteș, Dan Opruța, cu o mână-și face poze și cu cealaltă intervine la inundații

Publicat

selfie dan opruta Pentru că n-are pițule pentru fotografi profesioniști care să-l ”surprindă întâmplător” în acțiune, dând indicații cu gesturi teatrale muncitorilor, precum fac primarii de la orașe, întâiul gospodar al comunei Meteș, Dan Opruța, s-a dedulcit la selfieuri. Asfaltăm ceva? Băgăm apă, canalizare? Click, selfie și pe facebook! Pupă unul mâna popii din sat? Selfie! Am turnat niște piatră peste mocirlă? Selfie! Am fost în excursie cu primarii PNL? Selfie!

Bun, o să spuneți, acestea sunt evenimente importante în viața unui primar tânăr, cum este dl. Opruța, care merită imortalizate pentru eternitate, fie chiar și cu propria sa mână. Dar când ai norocul (poate o dată pe mandat) să plouă mult și să se inunde străzile, apoi e bine ca înainte de orice să ai telefonul încărcat! Cum de ce? Ca să îți faci un selfie cu titlul ”intervenție de curățare a drumurilor în urma furtunii de azi”!

”Selfie” este pentru primarul liberal, noul ”Prin noi înșine” al Brătienilor. Atenție însă la cadru: nu e suficient să centrezi bine și să faci clarul corect, pe fața ta. E la fel de importantă și scena din spate, când unul dintre muncitori îți umblă cu o lopată prin freză iar celălalt pare gata să te umple de nisip.

Se confirmă încă o dată că PR-ul pe care și-l face primarul cu mâna lui, se numește selfie.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax