Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: SPARGERE ratată la un magazin de articole sportive din Alba Iulia. Hoţul, prins de agenţii de pază

Publicat

1492346_1027915557238140_1521770185872511568_o În noaptea de marţi spre miercuri, magazinul Alba Sport Vision, de pe Bulevardul Revoluţiei, zona din apropierea Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul” a fost „vizitat”  de un hoţ, care a „avut ghinionul” să fie prins la timp de agenţii firmei de pază.

Omul a încercat să jefuiască magazinul de articole sportive, după ce a spart un geam de la sediul acestuia.

„Am trăit-o și pe asta… În decursul acestei nopți (marţi – n.r), la ora 2.34 <individul> din poze a reușit să intre prin efracție în magazinul nostru, dar răspunsul prompt al celor de la firma de pază l-au împiedicat să sustragă lucruri de valoare”,  scris patronul firmei pe reţeaua de socializare.

Citeşte şi HOŢUL de la magazinul de articole sportive din Alba Iulia, cercetat sub control judiciar. A furat şi băuturi alcoolice dintr-o alimentară

„A fost făcută o sesizare de firma de pază Condorul, care a anunţat că s-a declanşat alarma la magazinul Alba Sport Vision de pe Bulevardul Revoluţiei. A fost identificat un bărbat de 33 de ani, care a intrat printr-un geam al magazinului şi când s-a declanşat alarma a plecat din magazin fără să sustragă bunuri. Este o tentativă de furt calificat”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Luminiţa Prodan.

Foto: Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax