Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Ştafeta Invictus, la Colegiul Militar Alba Iulia. 27 de elevi au alergat în Cetatea Alba Iulia

Publicat

22552514_838654636308861_7834687313176115867_n Elevii Colegiului Naţional Militar “Mihai Viteazul” din Alba Iulia au primit, joi, Ştafeta Veteranilor Invictus. În sprijinul demersului veteranilor, 27 de elevi ai colegiului au alergat, pe traseul Cetăţii Alba Carolina.

Voluntarii Invictus care au alergat pe traseul Sebeş-Alba Iulia au fost primiţi, joi, pe platoul din incinta Colegiului Naţional Militar ,,Mihai Viteazul”, de către comandantul colegiului, colonel Marcel Domşa, alături de toţi elevii militari.

Comandantul a subliniat importanţa activităţilor Invictus, i-a felicitat pe voluntari, îndemnându-i să continue mereu cu acelaşi entuziasm şi aceeaşi energie.

Apoi, în aplauzele celor aproximativ 400 de elevi, cei 27 de voluntari ai colegiului au plecat, pe traseul Cetăţii Alba Carolina, în alergare, în semn de respect pentru toţi veteranii României, precizează reprezentanţii colegiului.

Începând cu 11 octombrie 2017, AsociațiaVoluntarilor Invictus desfășoară ediția a IV- a Ștafetei Veteranilor cu scopul de a promova respectul față de veteranii de ieri și de azi ai României.

Evenimentul reprezintă alergarea în ștafetă pe 35 de tronsoane măsurând între 35 și 130 kilometri, însumând în total 2396 de kilometri. 98 de voluntari alergători, bicicliști însoțitori și coordonatori sunt implicați în această acțiune în toată țara, fiind repartizați pe trei trasee. Pe traseul albastru, Craiova – Carei, traseul galben, București – Carei, iar traseul roșu, Iaşi-Carei. Toate traseele se vor reuni pe 25 octombrie în Carei, ultima localitate eliberată în cel de-al Doilea Război Mondial.

Voluntarii poartă tricoul cauzei Invictus, cauză care sprijină luptătorii răniți în teatrele de operații să participe la Invictus Games, mulți dintre aceștia alegând să facă și fundraising pe paginile personale care pot fi găsite la adresa www.invictusromania.galantom.ro.

foto: Facebook (Colegiul Naţional Militar Alba Iulia)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax