Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Ștafeta Veteranilor” a ajuns la Sebeş. Reprezentanţii Invictus România, întâmpinaţi de primar

Publicat

22635049_1933023000354575_828791765_n “Ștafeta Veteranilor” a ajuns miercuri, în jurul orei 15.00, la Sebeș, reprezentanții Invictus România fiind întâmpinați, pe platoul din fața Centrului Cultural “Lucian Blaga”, de primarul Dorin Nistor și de veteranul de război Gheorghe Moga, în vârstă de 95 ani.

În cadrul festivităţii, Fanfara din Petrești a intonat imnul de stat al României, iar primarul Dorin Nistor a oferit oaspeților steagul Sebeșului.

Evenimentul face parte din proiectul “Ștafeta Veteranilor”, proiect prin care voluntari din toată țara promovează respectul față de veteranii de ieri și de azi ai României.

“Ștafeta Veteranilor”, un proiect anual aflat la a IV-a ediție, este o acțiune de nivel național care integrează eforturile a 100 de atleți de a acoperi peste 2000 km de alergare, pe tot teritoriul României, în scopul promovării valorilor naționale și a respectului față de veteranii și eroii noștri.

Voluntarii poartă tricoul cauzei Invictus, cauză care sprijină luptătorii răniți în teatrele de operații să participe la Invictus Games, mulți dintre aceștia alegând să facă și fundraising pe paginile personale care pot fi găsite la adresa www.invictusromania.galantom.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax