|

FOTO ȘTIREA TA: Bătaie de joc la trecerea de cale ferată spre ”centură”! Bariera se lasă cu 10 minute înainte ca trenul să treacă

asteptare la barieraColoane de mașini se formează de o parte și de alta a barierei de la calea ferată spre șoseaua de centură. Oamenii care trec zilnic pe acolo, mai ales cei care fac naveta spre Ciugud și satele aparținătoare, dar și cei care lucrează la fabricile din zonă, spun că bariera este greșit programată și oprește traficul cu 10, uneori 15 minute înainte ca trenul să treacă.

Din această cauză șoferii trebuie să aștepte foarte mult întrucât se formează cozi mari iar traversarea căii ferate spre centură, dar circulația devine foarte greoaie și dinspre centură spre oraș.

”Când ieși din oraș, aștepți mult la barieră. Am stat și 15 minute și am crezut că este stricată. Își bat joc de noi. După ce se ridică bariera, este la fel de greu să mai treci dincolo din cauză că cei care circulă pe centură au prioritate și este foarte greu să ieși. Dimineața problema e și mai mare, când să intri în oraș. Dacă ocolești orașul, să zici că intri pe la Partoș, e la fel de dificil. Ar trebui și un sens giratoriu, ceva… Nu știu dar de foarte mult timp este această problemă și se pare că nu o poate rezolva nimeni” a spus Gheorghe Buda, unul dintre cei care fac naveta în fiecare zi prin acel loc.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 pe Ştirea Ta pe Alba24.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0728/ 950.998

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=586814avatar Publicat de pe 2 august 2017 şi actualizat pe 2 august 2017.
Publicat în ACTUALITATE, STIREA TA.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

3 comentarii pentru “FOTO ȘTIREA TA: Bătaie de joc la trecerea de cale ferată spre ”centură”! Bariera se lasă cu 10 minute înainte ca trenul să treacă”

 1. Cea mai buna solutie ar fi reprogramarea coborarii barierei la 3-5 minute, iar traficul de pe centura se va diminua odata cu deschiderea autostrazii … cine stie cand se va realiza si asta. Pana atunci s-ar putea face un giratoriu in zona.

 2. Toma Hategan
  avatar

  Am scris si la Ministerul Transporturilor, semnaland problemele prezentate in acest articol, dar inca nu am primit nici un raspuns si sigur nici nu voi primi. Probabil lucreaza la gasirea solutiilor pentru intrarea in normalitate.

 3. Tot din cauza barierei, locuitorii strazii Marasesti zilnic se cearta cu conducatorii auto care asteapta prntru a trece peste calea ferata. Acestia blocheaza intrarea in curti si strazi adicente strazii Marasesti!!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

 • popeala: Sa mai spui ,,sarut mana parinte,, ? Prost trebuie sa fi, sa mai crezi in ceva, in ziua de azi !
 • Bomba Atomica: se fura cum naiba sa nu se fura din banul public ? hava e capul mafiei !
 • fane de la sifoane: draga stela, nu este normal sa dai de mancare de pe geam animalelor fara stapan sau salbatice....
 • Georgel: Sa faca foc cu hârtiuţe în el ca se vede mai bine noaptea!!!!
 • Marin Nicolae: Ma interesează toate Cum pot sa iau legatura cu dumneavoastră

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI