|

FOTO ȘTIREA TA: Coadă la ”pașapoarte”! Obiceiuri de vară din Alba Iulia sau cum să îți pierzi zile de concediu ca să ”rezolvi” acte banale

coada la pasapoarteCa în fiecare vară, locuitorii din Alba Iulia, dar și românii plecați la muncă în străinătate dar întorși în România în concediu, își amintesc în număr mare că au nevoie de pașapoarte. Tot ca în fiecare vară, angajații și mai ales conducerea serviciului Pașapoarte din subordinea Instituției Prefectului Alba, uită să se organizeze mai bine, din respect pentru oamenii care, din puținele zile de concediu dintr-un an întreg de muncă, sunt obligați să își petreacă zile întregi ”acasă” pentru a ”rezolva” obținerea unor documente banale. 

 

Fie pentru a pleca în concediu în destinații non-UE cum ar fi Turcia sau America de Sud, fie pentru a preschimba actele de care au nevoie într-o țară străină, zeci de persoane au făcut astăzi coadă la Pașapoarte.

pasapoarte 2Oamenii au fost nevoiți să aștepte ore întregi, uneori cu copii de mână, într-o căldură apăsătoare. Au apărut nervii și lehamitea de ”o țară în care nu s-a schimbat nimic”. Așa a fost și astăzi la Pașapoarte, sau mai bine zis la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Alba, cum se alintă instituția pe numele ei complet.

”Am așteptat deja prea mult. Stau de 3 ore cu copilul în picioare, nu mai are răbdare și, să vă spun sincer, nici eu. Dar partea mai proastă este că nici nu știm cât mai dureaza. Noi suntem plecați din țară și am venit să face acte, dar e greu așa. E frumos acasa până când ai de rezolvat ceva” a spus o femeie care și-a trimis soțul după apă și aștepta cu un copil mic la coadă.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=586802avatar Publicat de pe 1 august 2017 şi actualizat pe 1 august 2017.
Publicat în ACTUALITATE, Foto, STIREA TA.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

2 comentarii pentru “FOTO ȘTIREA TA: Coadă la ”pașapoarte”! Obiceiuri de vară din Alba Iulia sau cum să îți pierzi zile de concediu ca să ”rezolvi” acte banale”

 1. Apocalipsa lui Rika
  avatar

  si nau romanii bani ? ui ce coada fac sa mearga pe dincolo la distractie da in ei sa dea isis cu bombe pe dincolo amin !

  • Faci parte din grupa mica a gradinitii de idioti,altfel nu-mi explic un astfel de comentariu.Si mai ciudat este ca se publica astfel de replici pline de ura si care fac referiri la violente! Cam 95% dintre persoanele de acolo sunt cei care lucreaza in alte tari,iar restul bravo lor ca se descurca si isi permit sa viziteze alte zone.

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

 • popeala: Sa mai spui ,,sarut mana parinte,, ? Prost trebuie sa fi, sa mai crezi in ceva, in ziua de azi !
 • Bomba Atomica: se fura cum naiba sa nu se fura din banul public ? hava e capul mafiei !
 • fane de la sifoane: draga stela, nu este normal sa dai de mancare de pe geam animalelor fara stapan sau salbatice....
 • Georgel: Sa faca foc cu hârtiuţe în el ca se vede mai bine noaptea!!!!
 • Marin Nicolae: Ma interesează toate Cum pot sa iau legatura cu dumneavoastră

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI