Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Zeci de credincioși veniți la hramul Catedralei Romano-Catolice din Alba Iulia, amendați de Poliția Locală pentru parcare pe spațiul verde

Publicat

22093561_1504411289640316_347496507_n O parte dintre credincioșii veniți special la hramul Catedralei Romano-Catolice ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia au fost amendați pentru că parcaseră pe locuri interzise. Pe parbrizele mașinilor parcate pe spațiul verde sau în locuri interzise, polițiștii locali ”le-au aplicat legea” și au lipit înștiințări autocolante, în dreptul locului șoferului, foarte greu de dezlipit și care lasă urme permanente pe parbriz. 

Corect, spun cititorii Alba24. Doar că în mod normal, când în Cetate sunt evenimente la care este așteptat un număr foarte mare de oameni, polițiștii locali blochează intrarea, permițând intrarea unui număr limitat de mașini și păstrând locuri de parcare speciale pentru VIP-urile locale. Nu a fost cazul și de data aceasta, când au lăsat să intre pe toată lumea și apoi i-au amendat. Anul trecut, la această sărbătoare au participat mii de oameni veniți din toată Transilvania, deci nu era o surpriză pentru administratorii cetății care se laudă de câte ori au ocazia cu numărul mare de turiști care vin în oraș.

Se poate întampla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trăit “live”. Trimite-ne materiale filmate sau fotografiate de tine, pentru ca ştirea ta să fie vazută de o ţară întreagă! Cum poți trimite foto, video sau informații:

Mesaj pe Facebookhttps://m.me/www.Alba24.ro sau https://www.facebook.com/www.Alba24.ro

Mesaj pe Whatsapp: 0728950998

Nu uita să menționezi: locul unde s-a întâmplat evenimentul, ziua și chiar ora la care l-ai surprins, chiar si câteva cuvinte despre ceea ce ai reuşit să surprinzi pe cameră.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Ardeleanul

    vineri, 29.09.2017 at 15:21

    Razbunarea micilor :))))

  2. Pax

    vineri, 29.09.2017 at 23:21

    Au stat la panda….si hac…. norma de amenda au facut intr-o zi. Ce descurcareti, Oare ce se va intampla la hramul bisericii ortodoxe? Aceeasi masura…On verra….

  3. Tereza Nyisztor

    marți, 03.10.2017 at 13:13

    Preoții Romano catolicii și credincioșii veniți la hramul catedralei,nu au parcat pe zone interzise.Parcarea aceea aparține Arhiepiscopiei Romano Catolice.Zona verde care se vede în fotografie,călcată în picioare de toată lumea nu este zona verde.În timpul verii acolo nu se iriga cu apa, doar în fața catedralei,unde pe iarba frumos crescuta turiștii întind masa mare și se și culca, dar nu sunt amendați.De ce oare au fost amendați creștinii și preoții romano catolici maghiari, care au venit sa-l slăvească pe Dumnezeu ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax