Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO Știrea Ta: Cum se păzesc locurile de parcare la Alba Iulia. Când nu ai mașina parcată, lași un bolovan

Publicat

21687583_1592537660798916_7238190063134617055_n Ți-ai rezervat un loc de parcare în jurul blocului și vrei cu orice preț să fie folosit doar de tine? Te învață trei albaiulieni cum se face. De frică ca nu cumva să nu se pună cineva pe locurile lor de parcare, le-au pus capcane. Câte un bolovan pe fiecare loc de parcare pentru a se vedea că este rezervat. 

O parcare de pe strada Arnsberg este „apărată” de oricine ar îndrăzni să parcheze pe ea, de bolovani. Proprietarii unor locuri din parcare au vrut să semnalizeze faptul că acestea sunt ocupate și nu se poate parca pe ele. Așa au pus trei bolovani care să nu permită nimănui să parcheze.

Cei trei nu vor putea să apeleze încă foarte multi timp la această metodă pentru că în ședința de CL de marți se va vota schimbarea regulamentului care prevede ca parcările să fie disponibile între orele 08.00-16.00.

VEZI: LIBER la PARCARE între blocuri până la ora 16.00, în Alba Iulia. Proiectul de hotărâre, supus la vot în Consiliul Local

Se poate întampla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trăit “live”. Trimite-ne materiale filmate sau fotografiate de tine, pentru ca ştirea ta să fie vazută de o ţară întreagă! Cum poți trimite foto, video sau informații:

Mesaj pe Facebook: https://m.me/www.Alba24.ro sau https://www.facebook.com/www.Alba24.ro

Mesaj pe Whatsapp:: 0728950998

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ciprian

    duminică, 24.09.2017 at 12:58

    E ceva normal ca atunci cand platesti un serviciu sa poti beneficia de el la orice ora.Daca primaria doreste sa faca bani de pe pielea locuitorilor orasului si nu de pe pielea turistilor asa cum ar fi normal, sigur ca fiecare vrea sa beneficieze de serviciul platit la orice ora.Chiar daca am parcare platita , nu sunt deacord cu plata parcarilor dintre blocuri in timp ce in zone centrale si istorice, acolo unde vin multi turisti, parcarea e gratuita.Noi ne autofinantam in loc sa castigam de pe urma turistilor, asa cum se intampla in majoritatea statiunilor sau a zonelor cu potential turistic.E greu sa mai inteleg acest CL care voteaza legi din ce in ce mai multe impotriva locuitorilor acestui oras si aici as mai aminti legea scumpirii colectarii gunoiului si a apei in mod repetat in decursul ultimelor luni.In concluzie, domnilor consilieri….parcarea e privata cand o platesti ? sau interesul e sa colectati doar bani? .Sa nu mai zic ca de marcat nu le-a mai marcat nimeni….nu au mai ramas bani si pentru asta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax