Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO Știrea TA: Dacă nu te scufunzi în noroaie, te îneacă praful. Strada Gladiolelor din Alba Iulia, lăsată spartă de mai bine de un an

Publicat

Image-5 A trecut mai bine de un an de când au început lucrările de schimbare a conductelor pe strada Gladiolelor din Alba Iulia și, deși acestea au fost finalizate, stradă arată ca după război. În urma lucrărilor au rămas gropi, pietre și noroi de care autorităților nu pare să le pese. Oamenii care locuiesc în zonă au ajuns la capătul răbdărilor mai ales că vara strada este plină de praf, iar când plouă plină de noroi, motiv pentru care au decis să apeleze la presă în speranța că vocea lor va fi auzită.

„Va trimit aceste poze în speranța că poate dacă voi luați atitudine cineva o sa răspundă pentru „lucrările” de care nu scăpăm de peste 1 an. Vorbesc de strada Gladiolelor, în zona centrală din oraș. Aceasta strada a fost spartă, refăcută, spartă din nou și tot așa de câțiva ani încoace. Nimic nou până acum, doar știm exact cum se fac lucrările în oraș, trebuie executate de mai multe ori ca să justifice probabil sumele uriașe care se plătesc. Doar ca, la ultima ” lucrare ” s-a spart toată strada, cap coadă și uite așa cum va trimit detaliat în pozele atașate arată de cel puțin 1 an.

Imaginați -vă când trec mașinile cu sau fără viteza cât praf și mizerie lasă în urmă, să nu mai zic de pietrele sărite în garduri, alte mașini sau chiar oameni care au nenorocul sa fie aceasta stradă. Ma repet, în speranța ca poate voi reușiți mai multe decât noi, măcar detalii de ce nu se asfaltează dacă nu chiar sa se sesizeze autoritățile responsabile și să rezolve” ne spune un cetățean care locuiește pe strada Gladiolelor din Alba Iulia.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 pe Ştirea Ta pe Alba24.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0728/ 950.998.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Sifredi

    miercuri, 05.07.2017 at 21:36

    La fel este si in cartierele de langa strada Gladiolelor, s-au scos dalele s-au montat conductele noi, s-a acoperit cu nisip, conductele sunt functionale, dalele lipsa.

  2. platitor de taxe

    joi, 06.07.2017 at 08:44

    Exista sesizari la primarie din luna Mai, fara a se remedia situatia. La fel e si pe Stada Gladiolelor din spatele blocurilor turn: luna trecuta au venit FIX 2 lucratori cu o masina si o roaba in cateva dimineti, au refacut 2 m liniari / zi / 8 ore si dupa 5 zile s-au evaporat. Au lasat balizele de semnalizare in mijlocul santului si nisipul langa ele si dusi au fost.

  3. Alt plătitor de taxe

    joi, 06.07.2017 at 23:14

    Chiar m-am distrat , haz de necaz când i-am văzut pe aia doi cum puneau o dala in 25 min :). Am întrebat in schimb de strada. Au zis daaaaaaa, se asfaltează , noi punem pavaj. Și au asfaltat, 3 metrii pe 30 centimetrii in vreo trei zile, fix trecerea Gladiolelor peste V. Goldis. Tot e ceva. Jenant. Dacă dl. Primar ar vinde Tuaregul dotat cu girofar pe care l-a cumpărat din banii contribuabililor, adică eu, tu, noi ar asfalta strada. Dar la prețul corect, nu licitații între prieteni și Duma cea mai mică sa fie de ordinul milioanelor….de euroi ;). Nu domnule primar?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax