|

FOTO ȘTIREA TA: Drumuri blocate de aluviuni la Bucerdea Grânoasă, la 3 săptămâni de la ploi. Oamenii nu mai pot intra cu mașina în curte

20245607_1589482617748941_6533177077238658687_nO parte dintre oamenii care locuiesc pe Strada Salcâmilor din Bucerdea Grânoasă nu mai pot intra cu mașinile în curți. De fapt, nici așa zisă stradă nu o mai folosi. Autoritățile locale n-au reușit să, la mai bine de 3 săptămâni de la ploile abundente care au măturat străzile din comună, să curețe drumurile.

”Primarul Aldea Ioan nu ia nici o măsură să refacă acest drum, dă ajutoare degeaba si nu-i scoate la muncă. Mai mult îi cheamă să lucreze la el acasă… și vice-primarul tot așa îi cheamă sa-i lucreze pe acasă. Este primar de 12 ani de zile și nu a fost în stare să facă un șanț să curgă apa. După fiecare ploaie sunt nevoit să iau lopata să astupt gropile și să curăț drumul de sticle și cioburi de sticla. Primaria are buldoexcavator și nu vrea sa-l trimită să repare acest drum să pot intra cu mașina în curte. Sunt nevoit să o las pe unde pot” ne-a scris un cetățean din comună, nemulțumit de situația în care se află.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro

URL scurt: http://alba24.ro/?p=587388avatar Publicat de pe 5 august 2017 şi actualizat pe 5 august 2017.
Publicat în ACTUALITATE, STIREA TA.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

2 comentarii pentru “FOTO ȘTIREA TA: Drumuri blocate de aluviuni la Bucerdea Grânoasă, la 3 săptămâni de la ploi. Oamenii nu mai pot intra cu mașina în curte”

  1. Dnu moldovan fa curat in ograda matale si dupa aceea vb de altcineva. La matale in curte gunoiul este pana la genunchi.

  2. Da, gunoaiele alea tot primaria sa le ia. Sa va fie rusine lenesilor!

Adaugă un comentariu


PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Dorin: A fost vreme foarte rea in Apuseni. De obicei in perioada asta a anului vremea e foarte instabila. Cea mai...
  • Un albaiulian: Alba Iulia merita promovata si pietei nationale, asadar nu vad neaparat o problema acest lucru. In...
  • Un albaiulian: Alte orase din Romania plang ca nu au astfel de initiative, iar noi dam cu pietre! La urma urmei, doar...
  • Adi: Ar trebuie amenda maxima pentru faptasi si pus sa duca molozu inapoi in curtea lui
  • Micu: Normal ca la Directia de Impozite si Taxe erau usile inchise, oare nu asa trebuiau sa recupereze ziua de 14...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI