Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO Știrea Ta: Focar de infecție lângă Grădinița Nr.10 din Alba Iulia. Mormane de gunoaie aruncate în stradă

Publicat

21687752_193246121217154_6456586234263441939_n O veche și permanentă problemă este readusă în atenția oamenilor. Este vorba despre mormanele de gunoi care stau la doi pași de Grădinița nr.10 de pe strada Gheorghe Șincai din Alba Iulia. „Oase și piele de oaie, gunoaie în parcarea din fața grădiniței nr. 10 în spatele restaurantului Ardealul. Mai nou firma Polaris intervine doar când de fac reclamații” spune un albaiulian pe contul său de facebook.

Problema gunoaielor în zona grădiniței nu este noi și a mai fost mediatizată pe presa locală. O situație simită a mai fost sesizată în zona Vasile Goldiș, în urmă cu o lună. Reprezentanții Polaris susțineau atunci că gunoiul nu este și nu va mai fi ridicat în cazul în care asociațiile de locatari nu își plătesc facturile către furnizorul de salubritate. Cel mai probabil acesta este și situația în zona Gheorghe Șincai.

Se poate întampla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trăit “live”. Trimite-ne materiale filmate sau fotografiate de tine, pentru ca ştirea ta să fie vazută de o ţară întreagă! Cum poți trimite foto, video sau informații:

Mesaj pe Facebook: https://m.me/www.Alba24.ro sau https://www.facebook.com/www.Alba24.ro

Mesaj pe Whatsapp:: 0728950998

Sursa foto: Zighy

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax