Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Își mint vecinii că au contracte și s-au făcut stăpâni pe locurile de parcare nerepartizate de Primăria Alba Iulia

Publicat

14388843_1229250730429858_452525837_nLipsa locurilor de parcare pe unele străzi din Alba Iulia este o problemă cu care se confruntă șoferii de mai mult timp. Dacă pe unele străzi au fost repartizate și închiriate locuri pentru mașini și oamenii plătesc o taxă pentru acestea, în unele zone încă se aplică legea „primul venit – primul parcat”. Pentru a scăpa de această problemă și pentru a avea mașina în fața blocului, doi cetățeni de pe strada Gladiolelor din Alba Iulia s-au gândit să se facă proprietari pe parcare.

Fără a avea vreun contract cu Primăria Alba Iulia, aceștia și-au pus „Rezervat” pe cele două locuri din fața blocului și spun tuturor că este lotul lor. Situația de pe strada Gladiolelor ne-a fost semnalată de un cititor Alba24.ro.

Potrivit reprezentanților serviciului de Administrare a Domeniului Public și Privat, al Primăriei Alba Iulia, pentru strada Gladiolelor din Alba Iulia nu au fost atribuite locuri de parcare, astfel că niciun cetățean nu are locul său privat și plătit.

„Cei doi albaiulieni care și-au „rezervat” parcările, chiar în „gura geamului” fac un abuz și profită de cetățenii care poate nu sunt bine informați despre repartizarea locurilor de parcare”, spune cititorul Alba24 care ne-a sesizat problema.

Reprezentanții Primăriei Alba Iulia confirmă că există astfel de cazuri și îndeamnă cetățenii să se adreseze poliției locale.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Cristian

    marți, 20.09.2016 at 18:15

    Ok, aici e o problema spinoasa chiar si in zonele din oras unde locurile de parcare au fost candva rezervate de posesorii de autoturisme, au fost platite pentru un sau poate doi ani, dar apoi platile catre primarie au incetat, insa respectivii proprietari continua sa se „numeasca” detinatori de drept cu acte in regula a celor locuri de parcare, atragand atentia ca locul este insemnat cu binecunoscutul R in cerc galben, desi acesta abia se mai vede, sau nu se mai vede chiar deloc(zona cuprinsa intre fostul stadion Cetate si Bulevardul Transilvaniei). Estimativ, cred ca mai bine de 80% din cei care au avut parcari rezervate in anii trecuti acum nu mai au dreptul la ele. Aici primaria trebuie sa faca o diferentiere exacta, prin marcarea vizibila a celor locuri rezervate de buna credinta, celelalte intrand in circuitul normal. Oricum, daca cineva intampina astfel de situatii, cel mai usor e sa cereti respectivului/respectivei actele care atesta rezervarea acelui loc. Cu siguranta ca majoritatea nu mai au asa ceva sau sunt expirate de ani buni.

  2. albanezul

    marți, 20.09.2016 at 18:26

    Bine ca intre blocuri luati bani la prosti si pe toate strazile centrale nu.Toate benzile1 sunt blocate de stationati,parcarile cum sunt cele de la capetele Bule’Transilvania sunt full….dar nuuu,aia nu tre sa plateasca..numai prostii.Zicea havalica primarul nemuritor ca nu se justifica,prea putini bani se scot..serios?!?! Cu cine ai facut matematica,cu femeia de servici?!?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax