Connect with us
Publicitate

Uncategorized

FOTO ȘTIREA TA: Loc de parcare rezervat cu scaunul, pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia.

Publicat

Există pe lume oameni care țin mult la scaunul lor, cum ar fi directorii instituțiilor deconcentrate, numiți politic, pentru care este o tragedie atunci când rămân fără el. Există însă și oameni care, mai mult decât la scaun, țin la locul de parcare.

Este cazul unui cetățean din Alba Iulia care, în lipsa unor lăzi de bere fără bere, sau a unor borduri smulse din apropiere (cum se face în mod normal), și-a pus la bătaie scaunul pentru a-i intimida pe șoferii care ar fi vrut să parcheze pe Bulevardul Transilvaniei. Pentru că scaunul este un simbol al puterii (Scaunul domnesc, Cetatea de Scaun, înscăunarea…), omul a dovedit că este cel mai tare din parcare.

Fotografiile au fost trimise de o cititoare Alba24 care ar fi vrut să parcheze pe locul respectiv, dar n-a îndrăznit să mute mobila. În schimb, în loc să se enerveze, s-a amuzat puțin.

Ai un pont, o secvență filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții ? Posteaz-o aici! Trimite-ne materiale filmate sau fotografiate de tine, pentru ca ştirea ta să fie vazută de o ţară întreagă!

Cum poți trimite foto, video sau informații:

Mesaj pe Facebook:

https://m.me/www.Alba24.ro

https://www.facebook.com/www.Alba24.ro/

Mesaj pe  Whatsapp:

0728950998

Nu uita să menționezi:

-locul unde s-a întâmplat evenimentul, ziua și chiar ora la care l-ai surprins, chiar si câteva cuvinte despre ceea ce ai reușit să surprinzi pe cameră.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax