|

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Alee blocată de maşini, într-un parc din Alba Iulia. „Se poate ieşi cu un copil mic în cărucior?”

17841706_1188295054630254_533006192_nDin seria parcărilor mai puţin inspirate la Alba Iulia, un cititor Alba24 a sesizat „alegerea” unui şofer de a-şi lăsa maşina în dreptul unei ieșiri pietonale situate în zona parcului din apropierea Pieței Iuliu Maniu din municipiu.

Este vorba despre încă o zonă aglomerată în orele de vârf, la Alba Iulia, când locurile de parcare sunt la mare căutare în oraş.

Imaginea a fost surprinsă luni, la ora 10.00, în zona centrală a municipiului Alba Iulia.

„Oare se poate ieși din parc cu un căruț cu copil mic?” a transmis cititorul Alba24.

Desigur, cei care trec prin parcul respectiv au şi alte căi de acces sau ieşire din zona verde, însă poate intrarea pe aleea respectivă ar trebui semnalizată mai bine, astfel încât şoferii să observe din timp că blochează un spaţiu pentru pietoni. Mai este de observat şi faptul că la capătul acestei alei nu este trecere de pietoni semnalizată, chiar dacă este vorba despre o stradă mai îngustă, astfel încât traversarea străzii nu ar fi regulamentară în acel loc.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro. De asemenea ne puteți contacta pe WhatsApp la numărul de telefon: 0728/ 950. 998

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=558989avatar Publicat de pe 10 aprilie 2017 şi actualizat pe 17 mai 2017.
Publicat în ACTUALITATE, STIREA TA.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

4 comentarii pentru “FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Alee blocată de maşini, într-un parc din Alba Iulia. „Se poate ieşi cu un copil mic în cărucior?””

  1. In acel loc primaria a facut si marcat parcare, deci din punct de vedere al soferului, e parcat regulamentar.

  2. Serios acolo nici macar nu este semn sa nu se parcheze.

  3. E o parcare la limită .Am văzut unul care a parcat un TIR intr-o bucătărie

  4. E o parcare la limită .Am văzut unul care a parcat un TIR intr-o bucătărie.

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Justitiarul: Pentru asa ceva ar trebui reintrodusa pedespsa cu moartea!!! Un astfel de calau nu are de ce sa mai fie...
  • Vasile: Trag speranta ca judecatorii vor lua masuri ca acest animal de prada sa nu mai poata respira aerul libertatii...
  • Tara lui Papura Voda: Daca primavara-vara, cand e perioada cea mai potrivita, lucrarile abia inainteaza pe primele 2...
  • Ghita: Domnul Dirzu in ce calitate la sedinta? Intalnirile de lucru nu se mai fac decat sub atenta indrumare a...
  • Cristina: Am vazut titlul, doar inceputul acestuia. Am intrat repede pe articol, ca sa citesc: iata, ceva despre...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI