Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: ATENȚIE șoferi! Barieră defectă la trecerea de cale ferată din Alba Iulia. Semnalele de avertizare nu funcționează

Publicat

16776273_1607858505897479_1928629201_o Un cititor Alba24 a surpins, vineri seara, o situație potențial periculoasă pentru șoferii care traversează trecerea la nivel cu calea ferată situată pe strada Mărășești din municipiul Alba Iulia, în zona șoselei de centură. Pe imagini se poate observa faptul că bariera nu a coborât iar semnalul luminos este de culoare albă, deși o garnitură de tren trecea în acel moment în dreptul intersecţiei cu şoseaua.

Imaginile au fost surprinse vineri, 17 februarie, în jurul orei 21:45, la trecerea la nivel cu calea ferată dinspre Drâmbar spre Alba Iulia, în zona intersecției dintre strada Mărășești cu șoseaua de centură. În timp ce o garnitură de tren trecea în dreptul intersecției, semibariera era ridicată iar semnalul luminos de culoare roșie nu funcționa.

Şoferii care au circulat vineri seara în zona trecerii de cale ferată de la ieşirea spre şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia au trecut, poate fără să sesizeze imediat, la câţiva paşi de o tragedie.

Obişnuiţi să fie avertizaţi prin coborârea barierelor despre apropierea vreunui tren pe calea ferată şi astfel să îi dea prioritate, cel mai probabil nu au fost foarte atenţi la circulaţia feroviară şi au avut surpriza să treacă „la limită” de trenul ce se apropia cu viteză.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro. De asemenea ne puteți contacta pe WhatsApp la numărul de telefon: 0728/ 950. 998.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Mihai

    vineri, 17.02.2017 at 23:56

    ce viteza au trenurile acolo????
    2 km pe ora?
    se sta si 20 minute la bariera
    nu este nicio coordonare!

  2. Daniel

    luni, 20.02.2017 at 12:04

    Aceasta bariera foarte veche ingreuneaza traficul datorita timpului de asteptare foarte lung si nejustificat. Se intampla foarte frecvent sa ramana inchisa inca 5 minute dupa trecerea trenului, unde nu mai punem ca ea coboara cu 10 minute inainte.
    Din punct de vedere economic genereaza pierderi pentru toate afacerile ale caror angajati trebuie sa traveseze aceasta zona, datorita timpului irosit zilnic.
    Consider ca ar trebui depusa o sesizare/petitie catre CFR Infrastructura

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax