Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Caii lăsați liberi pun din nou în pericol siguranța traficului, între Sebeș și Petrești

Publicat

cai nesupravegheati Mai mulți cai lăsaţi liberi de proprietari au fost surprinși joi dimineața, în apropierea drumului dintre Sebeș și Petrești. În zona respectivă, patru persoane care se aflau într-un autoturism au scăpat ca prin minune, sâmbătă noaptea, după ce un cal le-a ieșit, dintr-o dată, în fața mașinii. 

Caii lăsați liberi de stăpâni inconștienți pun în continuare în pericol viața șoferilor care circulă între Sebeș și Petrești.

Reamintim faptul că sâmbătă noaptea, șoferul unui autoturism care circula între Sebeș și Petrești s-a trezit în față cu un cal, pe care l-a lovit în plin, mașina fiind avariată serios. În urma impactului animalul a murit și numai o minune a făcut ca niciunul dintre pasageri din autoturism să nu fie rănit.

Vezi și FOTO: Accident între Sebeș și Petrești, sâmbătă noaptea. Un autoturism a lovit mortal un cal care se plimba pe șosea

Se pare că accidentul nu fost „învățătură de minte” pentru proprietarii cabalinelor și nici pentru autorități. Joi dimineața, mai mulți cai care se plimbau liberi au fost surprinși de un cititor Alba24, în apropierea drumului ce face legătura între Sebeș și Petrești.

„Caii lăsați liberi încă își fac de cap printre mașini, fără ca stăpânilor să le pese sau autoritățile locale să ia măsuri”, a scris cititorul Alba24.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 pe Ştirea Ta pe Alba24.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0728/ 950.998.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax