Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA pe Alba24: Capcană pentru trecătorii neatenţi, pe podul de la Oarda de Jos. “E aşa de mai bine de două luni”

Publicat

IMG-20170612-WA0000 Pericolul ce poate fi reprezentat pentru unii trecători neatenţi o crăpătură în asfalt, pe podul din Oarda de Jos, la ieşire spre Limba, a fost sesizat de un cititor Alba24. Fisura lărgită în asfalt s-a transformat, în timp, într-o groapă, între carosabilul rutier şi trotuar. Nu este semnalizată şi s-ar putea produce accidente, spune cititorul.

“Groapă nesemnalizată. Capcană pentru copii, biciclişti, pietoni. Locaţia: Oarda de Jos, strada Dumbrăviţei, podul de pe drumul spre Ciugud. Groapa zace de mai bine de 2 luni. Poate se vor lua măsuri după ce o să cadă cineva acolo”, este mesajul cititorului Alba24.

Desigur, având în vedere că groapa e acolo de câteva luni, probabil localnicii ştiu să o ocolească. Nu şi alţii, care au drum în zonă şi pentru care este mai greu de observat, mai ales la ceas de seară.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro. De asemenea ne puteți contacta pe WhatsApp la numărul de telefon: 0728/ 950. 998

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. NEpatriot

    luni, 12.06.2017 at 19:37

    Nu pot sa cred! In Oarda lui Pistol? :)))
    În Oarda, vasală lui Hava & PNL?… :))))
    V-ati făcut de cacaooooo …. Looollll

    • Rika Fara Frika de Lege si Politica

      luni, 12.06.2017 at 19:59

      haha , hava corupul la putere tot ce zideste se darama pentru ca se fura ! huuuu hotii ba tata ba !

  2. Un ordean

    marți, 13.06.2017 at 14:03

    Uitati-va cu atenție la poza! O splendoare de lucrare: asfalt pe „perna de aer”! Dacă ar fi căzut un copil prin gaura aia neagră?!
    E incredibil la ce se pretează unii, de dragul profitului!
    E de domeniul penalului!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax