Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Cascadorie ca în filme la Șard. O mașină s-a răsturnat după ce s-a izbit de un autoturism

Publicat

13833304_1740112419603155_1923335880_oSurpriză pentru șoferii care au trecut joi, în jurul orei 19.20, pe DN 74, prin localitatea Șard din comuna Ighiu. O mașină s-a răsturnat pe carosabil, pe sensul de mers Alba Iulia – Zlatna, în urma unui accident rutier. Cititorii Alba24 au surprins pe imagini „isprava” șoferului. 

Potrivit unui cititor Alba24, șoferul mașinii răsturnate ar fi intrat într-un autoturism staționat pe marginea drumului, care la rândul său a lovit un altul, parcat în fața sa. Acesta din urma a fost împins într-o altă mașină, de asemenea parcată.

Un alt cititor aflat în zonă susține că șoferul circula cu viteză. În urma accidentului, conducătorul auto a fost rănit ușor.

Biroul de presă al IPJ Alba a transmis pentru Alba24 că incidentul nu se regăsește în rapoartele zilnice ale instituției.

Reamintim faptul că la sfârșitul lunii iulie, o mașină de poliție a fost răsturnată la Ighiu, după ce poliţistul nu ar fi dat prioritate, la un viraj spre stânga.

Citește și FOTO UPDATE: ACCIDENT la Ighiu. Maşina Poliţiei Rurale, RĂSTURNATĂ, după ce un autoturism a lovit-o pe şosea

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax